Eliot30 komentáře u knih
Mohu jedině doporučit, tady se člověk zasměje, pobaví, popláče si i se dojme. Paráda.
Autorka je s každou další knihou lepší :D . Bylo to velmi napínavé. Moc se mi líbí.
Poslední ze série kterou jsem přečetla. Moc se mi líbila. Napětí, romantika, láska, a hlavně dobrý příběh od kterého se Vám nechce odcházet na moc dlouho.
Moc se mi to líbilo, i když jsem se Čapka trochu bála, čte se moc dobře :)
Pro mě jednoznačně dokonalý příběh :) Mám chuť ji začít číst znovu. Mohu jedině doporučit!
Nádherný příběh, naprosto perfektní zápletky a milé tetičky :) určitě palec nahoru
Dobré, oproti předchozím, které bych označila za skvělé :) A i když to bylo místy zdlouhavé tak je pravda, že jsem byla nakonec napjatá a překvapená.
Tenhle příběh mě moc bavil. Napínavé až do konce :)
Nádherný příběh. Byla jsem nadšená a napjatá až do konce.
Upřímně tady jsem byla hodně napnutá, ale dočkala jsem se šťastného konce a epilog na konci série naprosto úžasný!
Právě jsem dočetla OVšem. Některé pasáže mě rozesmáli, některé rozplakali a s jednou z nich jsem se včera (25.11.2017 - R.I.P.) ztotožnila. Podle mého je kniha báječná, každý si v ní najde své.
Za mě rozhodně 5 hvězd, čtivé, milé, roztomilé, příjemné a hlavně nesmrtelné. Bavila jsem se.
Opravdu všechno o lásce a navíc konečně žena, která není až zas tak moc proti manželství. Příjemné čtení. Okouzlující epilog.
Tahle se mi líbila asi nejméně (od autorky) ale i tak to bylo skvělé napínavé čtení.