ElisR1 komentáře u knih
Pěkná kniha, sice jsem ze začátku byla docela zmatená, ale celkově se mi líbila
Naprosto úžasná kniha, která chytne a nepustí. Asi nejlepší, co jsem zatím letos četla
Tahle kniha byla výborným překvapením. Rozhodně doporučuji, je skvěle napsaná!
To bylo něco naprosto úžasného. Opět výborné čtení, které chytne a nepustí. Rozhodně se ke čtení této knihy zase někdy vrátím.
Děj téhle knížky byl hodně předvídatelný, navíc mě rozčilovaly výrazy jako "úža, xakru a chucpe", které neuvěřitelně rušily při čtení.
Na druhou stranu to bylo originální čtení a od druhé poloviny se mi dojem z příběhu mnohem zlepšil, takže nakonec nelituji a do druhého dílu se pustím.
Opět jsem knihu přečetla jedním dechem. Tahle série mě opravdu uchvátila a určitě se k ní někdy vrátím. Je to perfektně promyšlená série, kterou budu ještě dlouho vychvalovat známým. Určitě doporučuji, protože stojí za to si to přečíst.
Tenhle díl se mi z celé série zdál nejslabší. Už to prostě nebylo ono, jako v prvním díle, od kterého se nedalo odtrhnout. Navíc, škoda jedné zemřelé postavy, kterou jsem si obzvlášť oblíbila.
A teď kladně, i přes některé věci, které se mi nelíbily, to byla jedna z nejzajímavějších sérií, co jsem četla.
Výborně napsaná kniha od které se nedokážete odtrhnout. A musím uznat, že ve vrahovi jsem se úplně spletla.
Tato kniha mě příjemně překvapila a téměř okamžitě jsem se do ní začetla. Lehkost jejího čtení mě jen utvrdila v tom, jak výborné příběhy dokáže autorka vytvořit.
Úžasná kniha se zajímavým a vtipným příběhem, který se čte velmi dobře. Plus arogantní Kyrián, díky němuž si nejde knihu neoblíbit.
V posledním tažení je příběh ze života, který donutí k zamyšlení a je okořeněný pohledem na lékařský svět skrze vyhořelou praktickou doktorkou. Kniha neurazí, ale ani nijak zvlášť neohromí.
Poslední se pyšní zajímavým námětem a netradičním zpracováním. Nečekejte ani akci, ani krveprolití či nějaké větší napětí. Kniha se zabývá hlavně psychologií postav, a to za mě autorka zvládla bravurně. Ve výsledku si řeknete, že se toho v příběhu zase tak moc neděje, ale přesto se nebudete moci odtrhnout, alespoň u mě to tak bylo.
Tak tahle kniha nebyl tak úplně můj šálek kávy. Sice autorka vymyslela celkem originální svět s podivuhodnou magií, ale mně v knize chyběla nějaká výraznější akce. Jedná se o klasický boj dobra se zlem, který ničím nepřekvapí ani neurazí, za mě průměr.
Nakonec se z knihy vyklubalo příjemné překvapení. Sice jsem si chvíli musela zvykat na styl, kterým je kniha napsaná, ale celkově ji můžu jedině doporučit.
Kniha má nádhernou obálku, ale obsahově pro mě byla obrovským zklamáním. Vůbec mě nebavila.
Ještě lepší, než předchozí část. Můžu jedině doporučit, byla to skvělá kniha.
Ze Skleněného trůnu jsem moc nadšená nebyla, ale tohle mě vážně dostalo. Doporučuji.
Nebyla to úplně špatná kniha, měla čtivé, zajímavé téma a ten konec skvěle naláká na další díl.