ElisR1 komentáře u knih
Sice se mi to těžce píše, protože mám tuhle autorku velmi ráda, ale na to že příběh napsala Richelle, byla to docela nuda. Sice jsou v příběhu stále patrné určité autorčiny rysy, ale tentokrát to na skvělý příběh nestačilo. Snad bude její další kniha povedenější.
Tuhle knihu jsem četla už před několika lety. Teď jsem se rozhodla přečíst si ji znovu a opět si ji nemůžu vynachválit.
Opět výborný díl. Tentokrát se více zaměřuje na sociální stránku sourozenců, než na samotnou hororovou linku, ale přesto se ho vyplatí přečíst.
Knihu jsem čekala lepší, vzhledem k tomu, jak je vychvalovaná. Začátek mě moc nebavil, ale v druhé části došlo k velkému zlepšení.
Předchozí díl byl trošku slabší, ale Dívku ze záhrobí jsem si opět užívala plnými doušky, nezbývá nic jiného, než tuto knihu doporučit.
Tahle kniha byla divná, ne špatná, ale ani nijak zvlášť úchvatná. Rozhodně ale byla originální.
Ještě lepší, než předchozí díl. Joe opět přichystal pro své čtenáře skvělou jízdu, od které se nebudete moci odtrhnout.
Na to, že Kinga nemám zrovna v lásce, se mi tahle kniha dost líbila. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Příběh, který se odehrává mimo Narnii, rychle se četl a vůbec nebyl špatný.
Naprosto dokonalá kniha, ke které se budu velmi ráda vracet. Vlastně už po dočtení knihy jsem měla chuť se do ní pustit znova... Ale to čekání na další díl bude opravdu dlouhé.
Naprosto dokonalá kniha, ke které se určitě budu ráda vracet. Skvěle promyšlený příběh i zpracované postavy. Doporučuji.
První díl mi připadal lepší, ale tenhle také nebyl špatný. Už se těším na další.
Myšlenka přiděleného osudu byla fajn, ale v příběhu se nacházelo i několik nelogických věcí, které mi zrovna moc nesedly.
Rozhodně zajímavá kniha, kdyby nebylo toho zmateného začátku, byla by ještě lepší. Líbily se mi i doplňující kresby.
V celku dost podobné předchozím dílům, ale v závěru je zvrat, který naláká na další díl.
Knihu jsem si přečetla hlavně pro to, že mě zaujala obálka, ale od děje jsem čekala něco trochu víc.
Kniha byla milým překvapením, vzhledem k tomu, že se mi Čarodějův synovec moc nelíbil.