Emik87 komentáře u knih
Já jsem se prostě nemohla začíst a fakt knížku chtěla odložit. Asi nejsem dost velký obdivovatel pana Wericha, aby mě to zaujalo.
Zase jiný úhel pohledu na tuto šílenou nemoc. Knížku jsem si přečetla se zájmem a rozhodně si nemůžu stěžovat. Jinak souhlas s Márinkou, taky mi přišlo, že je tam až moc kokosového oleje.
Je trochu obtížné, se knihou prokousat, protože jde o poněkud těžké téma. Ale když se člověk dostane nakonec, je rád. Za tu "námahu" to opravdu stojí. Pro některé lidi by snad měla být i povinná.
Jiří Kovařík tradičně napsal výbornou knihu. Dobře se čte, je plná faktů a čtenář si vlastně užívá po celou dobu, co má dílo v ruce.
Napsané moc hezky, čtivě a poutavě. Příběh je také doplněný krásnými ilustracemi. Kdo chce číst o císařově životě něco kvalitního, doporučuji.
Kniha v některých pasážích poněkud obšírnější, než by musela být. Je psaná na těžké téma, tak se asi autorka musela i odreagovat. Přečíst se to dalo, ale na dané téma mám raději jiné knihy.
Užila jsem si všechny čtyři knížky a tedy i tuhle. Opravdu doporučuju jako čtení pro malé čtenáře.
Příběhy malých pomocníků velkého detektiva úspěšně pokračují.
Pokračování příběhů chlapců, pomáhajících Sherlockovi. Knížka pro děti, která může podnítit čtení detektivek A. C. Doyla.
Není to vrchol světové literatury, ale je to zase jiný úhel pohledu na slavného detektiva. Že spolupracoval s těmito kluky z ulice, tak proč o tom nenapsat knihu pro děti?
Další skvělá encyklika od Svatého otce. Jeho díla si opravdu užívám, protože jsou plné poučení a vlastně i lásky a Boha.
Tenhle díl mám nejraději z celé série. Četl se nejlépe se ze všech. A je to důkaz, že i takové obléhání se do popsat velmi hezky.
Od tohoto dílu je pro mě celá série naprosto skvělá, perfektní a úchvatná. Čtenář lituje krále, jak je s ním zacházeno a čím dál víc nesnáší jeho matku.
Tenhle příběh s drogami je od Franckové nejslabší. Přišel mi hodně krkolomný a málo uvěřitelný.
No jestli tohle někdy proběhlo v reálném životě, tak mor a choleru na ty rodiče.
Knížka se četla moc dobře. Hlavní hrdinku na jednu stranu obdivuju, jak to všechno zvládla. Ale na druhou stranu, co čekala?