Emik87 komentáře u knih
Moje oblíbené pohádky. Sice pravda, že hodně strašidelné (Kostěj Nesmrtelný a Baba Jaga), ale i tak mě celé dětství provázely.
Kniha otce arcibiskupa Jana, kterou vydal pro prodělání Covidu s těžkým průběhem je plná velmi inspirativních myšlenek. A jak píše Jana512 píše, jako dobrý Otec.
Čtení bylo opravdu náročné a trvalo dlouho se dočíst až nakonec. Jedna z knih světové klasické literatury. Do takové situace by se opravdu nikdo nechtěl dostat.
Opravdu hodně ponurá básnická sbírka. Ale dá se najít i pár kapek naděje a lásky. Určitě doporučuju přečíst.
Krásná publikace o královně.
Krátká kniha rozhovorů s plzeňským biskupem. Příjemné a povzbuzující čtení.
Četla jsem jako povinnou literaturu. Ale duchařské příběhy opravdu nejsou pro mě.
Detektivka je to rozhodně kvalitní. Jen jsou tam nudné pasáže, bez kterých by se čtenář klidně obešel.
Opravdu jsem se snažila, ale začít se bylo nad moje síly. A dočíst málem taky. Dala jsem to, ale stačilo.
Ústřední povídka byla ještě poměrně zajímavá a dobře čitelná, ale jinak mě to teda nebavilo.
Takové oddechové čtení v rámci čtenářské výzvy. Nebylo to špatné, ale ne úplně pro mě.
Smutek nad ztrátou blízkého člověka se špatně popisuje, protože se podle mě, ani popsat nedá. Tady to přesto autor dokázal.
Kniha se četla skoro sama. Nesmírně poutavé vyprávění ze života.
Knihu jsem si přečetla a uložila do knihovny. Počkám, až AB zmizí z politiky a přečtu si jí znova. Pak bude čas a prostor na opravdu objektivní zhodnocení. Zatím fakt nic moc.
U téhle knížky jsem se opravdu bavila. Nemám tchýni, tak asi proto. Do příběhu v knize bych se opravu dostat nechtěla.
Čtení jsem si užila. Opravdu neobvyklé a zajímavé.
Na knihu jsem narazila zcela náhodou a určitě nelituju jejího přečtení. Je pravda, že některé události asi nejsou moc logické (jednání policie atd.) a některé situace jsou nepravděpodobné. Ale nevadilo mi to. Příběh mě naprosto strhnul a už nepustil až do dočtení. Doporučuji.