esfinge

Tenka kniha, ale silny pribeh. Skutecny pribeh deseti dni na mori na jednom pramu. Hlad, zizen, slunce, zraloci a touha prezit.

Paradni ctiva oddechovka, ktera pobavila prijemnym humorem. Idealni knizka na dovolenou.

Kniha se cetla dobre a napad pribehu se mi libil. Psano z pohledu spisovatele, ktereho zazitek z detstvi dost poznamenal.

Nadherne vypraveni z pohledu maleho kluka. Precteno za jedno dopoledne, ale v hlave zustane dlouho. Pana Sveraka mam moc rada, jeho vypraveni je pro mne mile a uprimne.

Tak chvilema jsem byla mimo a musela se v textu vracet...prolog jsem si cetla znovu az po precteni knihy. A stejne nevim, co je s Rouchem? Co ten Wolf? Otevreny konec a ja si budu muset koupit 3.dil a ze si ho koupim:).

Cetlo se mi dobre, ale celkove hodnotim jako prumer. Hlavne divny konec. Nicmene uz mam koupeneho Loutkare a autorovi davam dalsi sanci

Krasny pribeh, minulost prolinajici se do pritomnosti, vrazda, trocha historie... A hlavne, kniha me donutila po precteni zalistovat v atlase a najit ztracene konciny. A to proste May umi naprosto dokonale. Prostredi je popsane tak, ze ho realne vidim a dlouho premyslim o ziti na takovych urcite nadhernych, ale nehostinnych mistech.

Nepripojuji se k nadsenym. Pro me byla kniha zbytecne zdlouhava a chvilema nudna. Celou dobu je jasne, ze nic neni tak, jak vypada.

Zase jsem chodila pozde spat....cetlo se mi vyborne a nemohla jsem prestat. Vraha jsem vubec neodhadla! Komisarka Margot tam byt nemusela a Joony mohlo byt vice:)

Bohuzel jsem nejdriv videla film...nedalo se na nej koukat. Tudiz prestoze kniha se cetla dobre, tak jsem ty postavy proste furt videla asi jinak a i ten zazitek z knihy proste nebyl spravny. Vim, moje chyba...a vim, ze nejdriv se ma cist.

Bestseller??? Nejak me to teda nenadchlo. Vzhledem k tomu, ze se v knize vyskytuji 3 postavy, ktere prichazeji v uvahu, ze neco provedly, 2 policajti (pochopitelne s vybornou dedukci) a jedna mrtvola, tak dej je k uzoufani predvidatelny. Posledni tri stranky zvratu knihu nezachranily, nejak jsem tak ocekavala jeste nejaky to "ale"...

Posledni kniha autorky...
Zas dalsi pohodove cteni, proste oddechovka. Vzdy si prectu 2-3 knizky od autorky za sebou a pak vim, ze si musim dat cca pul roku pauzu. Ale rada se k ni vracim.

Pokracovani Matky v krizi. Tato knizka mi prisla trochu slabsi. Mene vtipna a naopak i trochu smutnejsi. Karly mi bylo lito, ale to je zivot a tohle se bohuzel deje...mozna prave proto mi prisla knizka slabsi.

Rychla a vtipna oddechovka. I kdyz jsou knihy od pani Monyove nakonec vsechny na jedno brdo, tak se tam vzdycky necemu zasmeju a vim, ze si prectu prave pro tu vtipnou pohodu urcite dalsi.

Soubor sesti povidek. Knizka idealni do kabelky, moc mista nezabere a v MHD se hodi. Urcite slabsi Sabach, ale celkove kniha neurazila.

Mne osobne kniha vubec nenadchla. Cely pribeh a vypraveni zdlouhave, po odhaleni manzelova tajemstvi se to tahne jeste vic.

Tak jsem si precetla jako prvni ze serie Snehulaka a libil se a bylo v nem i par odkazu na prvni knizku s HH. Ihned jsem po ni tedy sahla, at to ctu poporadku. A dobre jsem udelala, Netopyr se mi libil, dobre se mi cetl. Jenom, kdyby HH tak nepil...