esfinge komentáře u knih
Plný počet už jenom za obdiv Lékařů bez hranic. Kniha se mi četla výborně.
Příjemná detektivka. Vrah pro mne opravdu nečekaný, naštěstí Poirotovy nic neunikne.
Pro mně zatím nejslabší Kepler. Zbytečně dlouhý začátek a zbytečně brzy se ukáže vrah.
Krasna klasika. Četla jsem synovy a i jemu se líbila.
Nečetlo se mi dobře. Moc smutné téma, dětí mi bylo strašně líto. Nechci děj prozrazovat... Zvláštní konec, takový pořádně nevysvetleny, policie laxni a ty norske jmena moc nepridaly. Prostě za mě slabé dvě hvězdy.
Knížku jsem dostala a po přečtení hodnocení se mi do ni nechtělo. Nakonec jsem ze zvědavosti přečetla a za mně průměr. Přečíst se dala...
Paráda. Přečteno jedním dechem. Úplně v šoku jsem z toho, že taková zruda běhala opravdu po světě. Neuvěřitelné, strašné...nechutné:(
Ja se dlouho nemohla pořádně zacist a to u Maye neznám... Jak už je tu xkrat napsáno, připomíná to šifru.
Ale sérii určitě doctu:)
Krásný, ale smutný příběh. Ráda se ke knize vracim. Nádherně popsané city Netvora a jeho Otce stvoritele nutí k zamyšlení.
Opravdu silny pribeh pani Violy. Premyslim hodne o vsem, co napsala...
Tak opet May nezklamal. Kniha se mi libila, cetla se mi dobre a o vcelach jsem se dozvedela neco vic. Opet kniha pro mne umocnena mistem pribehu, Hebridy jsem navstivila a je to proste nadhera.
Tenka kniha, ale silny pribeh. Skutecny pribeh deseti dni na mori na jednom pramu. Hlad, zizen, slunce, zraloci a touha prezit.
Paradni ctiva oddechovka, ktera pobavila prijemnym humorem. Idealni knizka na dovolenou.
Kniha se cetla dobre a napad pribehu se mi libil. Psano z pohledu spisovatele, ktereho zazitek z detstvi dost poznamenal.
Nadherne vypraveni z pohledu maleho kluka. Precteno za jedno dopoledne, ale v hlave zustane dlouho. Pana Sveraka mam moc rada, jeho vypraveni je pro mne mile a uprimne.
Tak chvilema jsem byla mimo a musela se v textu vracet...prolog jsem si cetla znovu az po precteni knihy. A stejne nevim, co je s Rouchem? Co ten Wolf? Otevreny konec a ja si budu muset koupit 3.dil a ze si ho koupim:).
Cetlo se mi dobre, ale celkove hodnotim jako prumer. Hlavne divny konec. Nicmene uz mam koupeneho Loutkare a autorovi davam dalsi sanci