esfinge esfinge komentáře u knih

Africká zima: V Jižním Súdánu s Lékaři bez hranic Africká zima: V Jižním Súdánu s Lékaři bez hranic Tomáš Šebek

Plný počet už jenom za obdiv Lékařů bez hranic. Kniha se mi četla výborně.

11.11.2018 5 z 5

Vraždy podle abecedy Vraždy podle abecedy Agatha Christie

Příjemná detektivka. Vrah pro mne opravdu nečekaný, naštěstí Poirotovy nic neunikne.

08.11.2018 4 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Pro mně zatím nejslabší Kepler. Zbytečně dlouhý začátek a zbytečně brzy se ukáže vrah.

02.11.2018 3 z 5

O chytré kmotře lišce O chytré kmotře lišce Josef Lada

Krasna klasika. Četla jsem synovy a i jemu se líbila.

28.10.2018 5 z 5

To, co je moje To, co je moje Anne Holt

Nečetlo se mi dobře. Moc smutné téma, dětí mi bylo strašně líto. Nechci děj prozrazovat... Zvláštní konec, takový pořádně nevysvetleny, policie laxni a ty norske jmena moc nepridaly. Prostě za mě slabé dvě hvězdy.

17.10.2018 2 z 5

Maestra Maestra L.S. Hilton

Knížku jsem dostala a po přečtení hodnocení se mi do ni nechtělo. Nakonec jsem ze zvědavosti přečetla a za mně průměr. Přečíst se dala...

12.10.2018 2 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Paráda. Přečteno jedním dechem. Úplně v šoku jsem z toho, že taková zruda běhala opravdu po světě. Neuvěřitelné, strašné...nechutné:(

04.10.2018 5 z 5

Výjimeční lidé Výjimeční lidé Peter May

Ja se dlouho nemohla pořádně zacist a to u Maye neznám... Jak už je tu xkrat napsáno, připomíná to šifru.

Ale sérii určitě doctu:)

24.09.2018 3 z 5

Drákula  (převyprávění) Drákula (převyprávění) Lucía Mora (p)

Tajemný a krutý příběh Drakuly.

17.09.2018 4 z 5

Frankenstein Frankenstein Mary Wollstonecraft Shelley

Krásný, ale smutný příběh. Ráda se ke knize vracim. Nádherně popsané city Netvora a jeho Otce stvoritele nutí k zamyšlení.

17.09.2018 5 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Opravdu silny pribeh pani Violy. Premyslim hodne o vsem, co napsala...

24.08.2018 5 z 5

Umrlčí cesta Umrlčí cesta Peter May

Tak opet May nezklamal. Kniha se mi libila, cetla se mi dobre a o vcelach jsem se dozvedela neco vic. Opet kniha pro mne umocnena mistem pribehu, Hebridy jsem navstivila a je to proste nadhera.

21.08.2018 5 z 5

Zpověď trosečníka Zpověď trosečníka Gabriel García Márquez

Tenka kniha, ale silny pribeh. Skutecny pribeh deseti dni na mori na jednom pramu. Hlad, zizen, slunce, zraloci a touha prezit.

12.08.2018 5 z 5

A uzřela oslice anděla A uzřela oslice anděla Nick Cave

Tak to fakt ne...

11.08.2018

Chatrč Chatrč Wm. Paul Young (p)

Snazila jsem se, ale precist mi to neslo...

10.08.2018 1 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Paradni ctiva oddechovka, ktera pobavila prijemnym humorem. Idealni knizka na dovolenou.

10.08.2018 5 z 5

Chlapec v lese Chlapec v lese Carter Wilson

Kniha se cetla dobre a napad pribehu se mi libil. Psano z pohledu spisovatele, ktereho zazitek z detstvi dost poznamenal.

05.08.2018 4 z 5

Po strništi bos Po strništi bos Zdeněk Svěrák

Nadherne vypraveni z pohledu maleho kluka. Precteno za jedno dopoledne, ale v hlave zustane dlouho. Pana Sveraka mam moc rada, jeho vypraveni je pro mne mile a uprimne.

03.08.2018 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Tak chvilema jsem byla mimo a musela se v textu vracet...prolog jsem si cetla znovu az po precteni knihy. A stejne nevim, co je s Rouchem? Co ten Wolf? Otevreny konec a ja si budu muset koupit 3.dil a ze si ho koupim:).

03.08.2018 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Cetlo se mi dobre, ale celkove hodnotim jako prumer. Hlavne divny konec. Nicmene uz mam koupeneho Loutkare a autorovi davam dalsi sanci

23.07.2018 3 z 5