esfinge

Zajímavá sonda do dětské duše. Smutná až depresivní. Takovou sourozeneckou rivalitu a nenávist jsem nezazila-diky za to.

Stránky jsem sice hltala, ale ve výsledku za mne 3☆. Vraha jsem tušila, žádné překvapení se nekonalo...

Četlo se mi dobře, příběh originální a zvraty nečekané. Nejvíc mě překvapil autor deníku.
Určitě si přečtu od autora další knihu.

Ove byl nerudny dědek...aspoň na první pohled. Postupně se rozkryval jeho životní příběh a Ove se stával pro mne prijemnejsim, až jsem si ho nakonec zamilovala. A sousedy a kocoura take:)

Kniha se četla dobře, příběh odsejpal a za ten konec dávám hvězdu navíc. Ten byl opravdu nečekaný, originální a šílený.

Tak pro mne nezazivna kniha. 360 stran popisujicich cestu autem třech sester za rodicema a jeden večer u nich strávený. Stále jsem čekala, že něco přijde, ale nepřišlo nic.

Otřesné živoření v Severní Koreji... Pro mě poučné a nepochopitelné zároveň. Bylo to moje první pořádné seznámení s touto komunismem prolezlou zemí, kde vládne zlo. A je to bohužel aktuální problém, žádná dávná historie!

Hodnotím z pohledu 10leteho syna, a protože taková je cílová věková skupina čtenářů a syn spokojen, hodnotím kladně. Já jsem si přečetla pouze ze zájmu, cože to cte...
Hodilo se mi kupodivu do čtenářské výzvy jako kniha s méně než 10 komentáři:)

Příjemná oddechovka, která se mi četla úžasně rychle. Podruhé si ji sice nepřečtu, ale další Hartlovu knihu určitě ano.
Co mi na románu vadilo, tak to byla ta všudypřítomná nevěra...

Příjemná detektivka...trochu mi to připomínalo Shawshank od Kinga:). Rychle jsem se zacetla, líbil se mi dvojí pohled na situaci...a v poslední době se mi daří, opět jsem vraha odhalila:)

Opravdu čtivý příběh který je vyprávěn z několika úhlů pohledu. Soucitite s každým vypravěčem a já osobně bych nechtěla být v kůži ani jednoho. Ta tragédie zasáhla osudy všech.
Hvězdičku jednu strhavam za pro mě předvídatelný konec...i proč je krásný ten kousek zahrady mě napadl hned.

Nádherný, ale strašně smutný příběh. Vypravěčem je sama Smrt a vypráví to krásně lidsky. Několikrát mi slza ukapla a ten konec, ten mi dal. Pro mně je to kniha, na kterou určitě nezapomenu. To prostě nejde.

Zajímavý příběh. Knížku mi půjčila kamarádka a vědět predem, že se bude ublizovat dětem, tak bych si ji odpustila. Nicméně jsem se rychle zacetla a potřebovala jsem vědět, zda jsem spolupachatele odhadla správně. A ano, odhadla:)

Tak za mne tedy spokojenost. Líbily se mi dvě časové linky, které se nakonec spojily a vůbec nevadilo, že vrahy známe.

J.Theorin mě opět nezklamal. Střídání časů, pomalu do sebe zapadající části smutného příběhu a krásný popis ostrova. Přečteno za dva dny...
Vraha jsem vůbec neodhadla a za Jense mi slza ukapla.

K uzoufani zdlouhavý nudny příběh... Dočetla jsem, abych se dozvěděla konec , ale ten je ještě zoufalejsi.