Ethys komentáře u knih
Moc pekne napsany pribeh.
Boží, kniha pobavila mě i mého syna (6) let. Krásné dobrodružství ze světa Minecraft.
Na příběh jsem se těšila. Bohužel jsem se do čtení musela nutit. Na mě kniha obsahuje moc faktu.
Četlo se skoro samo, jen jsem se trochu ztratila v postavách a závěr mi unikl.
Právě dočteno, kupovala jsem jako dárek manželovi a byla zařazená v dětských knihách. Musím říct, že snad s jedním úkolem bych si věděla rady, zbytek je nad mé schopnosti. Pro nadšené matematiky a programátory knihu doporučuji - jsou tam zajímavé úlohy k řešení obalené drobným příběhem.
První třetinu knihy jsem se snažila pochopit jazyk, pak uz to jsem tomu u rozumela. Obdivuju překladatele za jeho překlad. Nicméně to není typ literatury, který vyhledávám, proto nízké ohodnocení.
Téma se mi líbilo, jen nemam rada krvavé scény. Jinak mě kniha chytla, četla se dobře a rychle.
Začátek me bavil vic nez konec, i když me trochu překvapil. Uvidím, jak dopadne druhy dil.
Moc povedené příběhy pro děti. Libi se mi propojení na svět bylinek.
Zajímavé téma. Jako rodiče mě kniha donutila se zamyslet nad svým chováním k dětem. Začátek knihy mě moc nezaujal, ale pak jsem se zacetla a zajímala me každá další stránka. Závěr jsem čekala trochu jiný.
První půlku jsem četla vic jak 14 dní, protože jsem se ztrácela v postavách a nic se nedělo. Konec jsem naopak přečetla rychle a ten závěr jsem opravdu nečekala. Doporučuji přečíst.
Pěkné obrázky, základní info o včelách pro děti. Dětem se líbí.
Čtivá kniha. S přibývajícím počtem postav jsem se začala ztrácet. Konec jsem čekala jin, chybělo mi uzavření kruhu.
Moje druhá kniha od autora, po knize v jedné osobě jsem tušila do čeho jdu, ale tentokrát mi trvalo než jsem ji dočetla, vždy jsem odložila a hledala sílu číst dál. Ty tragické události mě dostaly. Příběh se mi líbil, jen mi to přišlo moc dlouhé.
Některé scény až děsivé, ale jinak se četlo dobře a rychle, nejspíš se k ní i vrátím:D