Ethys komentáře u knih
Pro čtení jsem nevěřila svým očím. Opravdu fantastický svět.
Moc pekne napsany pribeh.
Bohužel me tento díl nenadchl stejne jako ty předchozí, doufám, že ten další bude lepší.
Na knihu jsem se tesila, precetla ji za par hodin. Diky ni jsem ziskala zajimavy pohled na zivot, ale neco mi tam chybelo.
Autor mě opět překvapil, to jsem nečekala. Knihu doporučuji všem milovníkům nesba.
Dej posledniho dilu se mi zdal dost předvídatelný. Zaver odpovida tomu, že je to četba pro mlade.
Napsano pekne a srozumitelne kniha se rychle cte. Presto bych knihu znova necetla, toto tema neni nic pro mě.
Boží, kniha pobavila mě i mého syna (6) let. Krásné dobrodružství ze světa Minecraft.
Běžně nečtu tento typ knih a se spoustou scén jsem se musela duševně popasovat. Ale nakonec vyhrála zvědavost, co všechno ještě autor s hrdinou dokáže vymyslet a jak příběh bude pokračovat.
Na příběh jsem se těšila. Bohužel jsem se do čtení musela nutit. Na mě kniha obsahuje moc faktu.
Četlo se skoro samo, jen jsem se trochu ztratila v postavách a závěr mi unikl.
Strašidlo se mi moc líbilo. V obraze jsou dlouhé popisné pasáže, které mě nebavili, ale příběh byl zajímavý.
Četla jsem synovi před spaním, začátek mi moc zábavný nepřišel, ale od půlky měla kniha spád. Příběh knihy mě tedy dost překvapil, to mohl vymyslet opravdu jen Nesbo.
Holubí letka opět nezklamala, musím se přiznat, že už jsme se tolik s dětmi nesmály, ale bude to tím, že jsme styl psaní knihy vstřebaly a nebylo to pro nás nové.
Četla se skoro sama, opravdu jsem věřila, ze kapela existuje.