Eva_Skala99 komentáře u knih
Nemám slov. Tato série naprosto překonala mé očekávání. Skvělý příběh, velmi čtivě napsaná, nemá žádná hluchá místa, zkrátka dokonalá. Doporučuji !
Poučná, dobře napsaná. Ale není to úplně můj soudek literatury, ale určitě se najdou takoví, kterým se bude líbit. Doporučuji!
Některé kapitoly byly dobré, jiné byly totální propadák. Nevím co jsem od knihy čekala, ale zklamala mě. Druhý díl byl ještě horší.
První díl ještě šel, ale tento jsem dočetla z nutnosti. Není to úplně můj soudek literatury. Nebylo to špatné, to bych autorku urazila, ale chyběla tomu jiskra.
Dobrý příběh, čtivě napsáno. Jako oddechové čtení dobré, ale něco tomu chybělo. Ale doporučuji i tak, protože si najde čtenáře, co si ji zamilují.
Pokud jste si mysleli, že první díl byl úžasný, tak na tento nemám slov. Tato kniha je něco skvostného. A ten konec? Jako co to sakra bylo?! Šup šup pro další díl. Už je v prodeji! Doporučuji!
Wau, wau a wau. Prvních pár kapitol jsem se nemohla začíst, ale zdání klame. Toto je naprostá pecka, vrhám se na další díl. Rozhodně doporučuji!!!
Výborný styl psaní, skvělý příběh, stránky vám letí před očima a než se nadějete jste na konci knihy. Skvělé, opravdu skvělé! Román, okořeněný nejen sexem ale i humorem. Přesně podle mého gusta. Určitě doporučuji.
Úžasný román! Hodně mi připomíná stylem Monu Kasten, kterou miluju. Tato autorka mě chytla za srdce, těším se na další díly. Doporučuji!
Hezký příběh, čtivě napsaná kniha. Není to nic neobvyklého, ale oddechovka po práci skvělá. Doporučuji.
Kniha není úplně můj žánr, ale koupila jsem ji mamince k Vánocům a byla z ní tak nadšená, že jsem ji přečetla taky. Kniha přečtená za jedno odpoledne a musím říct, že i slza ukápla. Krásný příběh, čtivě napsáno.
Nemám slov. Jedním slovem úžasná. Chytne vás za srdíčko a už nepustí. I na slzičky dojde. Doporučuji, dávám plný počet hvězdiček, protože si to opravdu zaslouží.
Táhlé, nudné, bez zápletky. Toto se opravdu nepovedlo. Přitom skvělý námět. Jen mi to přijde jako slátanina vícero nápadů. Škoda.
Po dlouhé době kniha, co mi rozhodila sandál. Čtivé, napínavé a děsivé! Tak bych definovala tuto knihu. Ale rozhodně stojí za přečtení, jen mě děsí, že by něčeho takového byl někdy někdo schopen.
Skvělá série! Čtivé, návykové a excelentní! Ano, kdo tvrdí, že první díl je nuda, tak kecá, jen to trvá, než se člověk trochu zorientuje, ale rozhodně kvůli tomu knihu neodkládejte. Mám přečteny všechny díly a rozhodně nelituji a doporučuji!