Evelin Evelin komentáře u knih

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Knizka mi prisla jako dobra oddechovka, ale starik byl.mnohem lepsi...

06.09.2015 4 z 5

Jednou nohou v blázinci Jednou nohou v blázinci Simona Monyová (p)

První čtená knížka od této autorky a nezklamala :-) Relaxační četba a nechyběl i vtip.

07.06.2015 5 z 5

Přežít s vlky Přežít s vlky Misha Defonseca

Knížka se mi líbila, hezky napsaná a čtivá. A opravdu neřeším, zda-li je příběh pravdivý nebo ne. Je jasné, že takové hrůzy se za války děly a pokud autorka do toho včlenila i vymyšlené příběhy, opravu neřeším.

18.10.2014 5 z 5

Kdo je bez viny Kdo je bez viny Lisa Ballantyne

Na tuto knihu jsem se těšila, anotace mě zaujala. Kniha se četla dobře, jedním dechem, musím uznat, že příběh Daniela se mi líbil více než příběh Sebastiana. Pěkná kniha s překvapivým koncem a s tématy k zamyšlení.

13.09.2014 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Kniha byla o něco slabší oproti Svědkyni ohně, ale určitě čtivá a konec napínavý :)

02.09.2014 4 z 5

Já jsem hlad: Příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši Já jsem hlad: Příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši Petra Dvořáková

Kniha se četla dobře, a člověk si tak trochu udělá představu o této nemoci, jak člověk vnímá a přemýšlí......

03.05.2014 4 z 5

Předurčená Předurčená Kristin Cast

Na devátý díl jsem navázala po roce, tak mě trochu trvalo se do knihy začíst. Ale když knížku zhodnotím jako celek, musím dát pět hvězdiček :) Prostě jsem to opět přečetla jedním dechem :D Každopádně mám před sebou desátý díl a jdu na to!

01.02.2014 5 z 5

Život bez psa - Život pod psa Život bez psa - Život pod psa Aida Brumovská

Musím souhlasit, že povídky byly čtivé a pěkné. Nejvíce se mi líbila povídka o Brunovi a o Poslíčkovi :)

18.01.2014 5 z 5

Děti nikoho Děti nikoho Hana Hindráková

Kniha se mi moc líbila a určitě doporučuju k přečtení. Člověk se nad tímto tématem musí vždy zamyslet, a říká si, že my tady si opravdu nemáme na co stěžovat!

12.01.2014 5 z 5

Štvrtá ruka Štvrtá ruka John Irving

Moje první kniha od Irvinga :). Vím, že tento spisovatel má lepší a známější knihy, které byly i zfilmované, ale čtvrtá ruka se mi líbila, líbil se mi děj, myšlenky...musím ohodnotit pěti hvězdičkami :) A určitě si přečtu další Irvingovi knihy.

01.01.2014 5 z 5

Sophiina volba Sophiina volba William Styron

Je pravda, že začtení do knížky chvíli trvalo, ale ve finále musím označit knihu za pěknou a smutnou. Volit mezi svými dětmi, které z nich půjde na smrt a které zůstane? Šílenost.

17.11.2013 5 z 5

Upálená zaživa Upálená zaživa Souad

Co k tomu dodat? Leda to, že doporučuji k přečtení a ať si každý obrázek udělá....

18.02.2012 5 z 5

Lékař duší a zvířat Lékař duší a zvířat Iva Hercíková

Spíše oddechová kniha, čekala jsem od ní více. Neurazí ani nenadchne.

08.02.2012 3 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Opět dle mého názoru povedený díl :)

19.01.2012 5 z 5

Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Co se týče této knížky, jak už zde bylo psáno, dobrá myšlenka a hezký příběh, ale první polovina knihy mi dala zabrat v tom smyslu, že jsem přemýšlela o odložení této knihy, ale od druhé poloviny byla mnohem čtivější, naštěstí.

13.11.2011 4 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Krasna kniha, hezky, ale smutny pribeh.

07.03.2023 5 z 5

Cesta slávy Cesta slávy Jeffrey Archer

Pěkná kniha, hezky se četla, doporučuji.

13.04.2022 5 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Od tohoto autora ma prvni kniha. Hodnotila bych ji jako prijemny prumer. Casem si prectu i jeho dalsi knihy...

11.03.2020 4 z 5

Sběratel polibků Sběratel polibků James Patterson

Po delší pauze od čtení jsem se pustila do této knihy a mohu jen doporučit. Musela jsem ji honem přečíst, byla jsem zvědavá, kdo je vrahem. Měla jsem i tip na vraha, ale neúspěšný.

18.08.2015 5 z 5

Tuto knihu bych zhodnotila jako pěknou oddechovku :)

27.07.2014 4 z 5