EvikU. komentáře u knih
Kniha se mi líbila. Ukázkový romantický děj. Čte se hezky, rychle a prostě si ji přečtěte a uvidíte. :-)
Opět skvělé čtení. Já se u ní odreagovala a příjemně odpočinula. A o to mi u čtení knih jde. 5*.
Mě se kniha četla na jeden zátah. Je v ní humor, láska, je to skvělá oddychovka.
Kniha byla dobrá, měla spád a každou volnou chvilku jsem ji musela číst. Všem doporučuji.
Mě se kniha moc líbila i to jak se s tím po svém hrdinka vyrovnala. Super kniha.
Kniha je zase na téma opravdu ze života. Její knihy se čtou sami, jsou napínavé a ani tahle není vyjímka. Líbí se mi.
Ze začátku mě to moc nenadchlo. Ale pak se to nějak zlomilo a kniha mě chytla a až do konce byla moc napínavá a čtivá. Jo holt knize se musí dát šance a číst dál, někdy se to déle rozjíždí.
Kniha celkem dobrá. Nutno říct, jsou lepší knihy. Jsem od této autorky rozmlsaná. Ale jo dobrý je za 3*.
Kniha se mi líbila. Tečka. Ale jsou tu lepší knihy od Lanczové.
Bombastické zakončení knih. Super trilogie. Neváhejte a čtěte.
Další super kniha. Skvělé zakončení třetího dílu. Doporučuji.
Krásná kniha. Mám ráda, když se někdo polepší nebo si uvědomí, že se nechoval moc dobře.
Ano souhlasím, určitě jsou hodnotnější knihy, ale u těchto si nejvíc odpočinu a zasměju. ❤
Kniha se četla hezky. Akorát si musím vždy kouknout na první vydání, abych poznala, že jsem to četla. Další obálky se jim mimochodem povedly více, ale člověka to mate. ☺