evineckY komentáře u knih
Tak, jak se mi líbil první díl, tak i tento mně nezklamal.
Samozřejmě i v této knize nebylo o problémy nouze,
taky školní lásky a hlavně kamarádství.
Celou knihou se vine příprava a nastudování moderního zpracování
Shakespearovy hry - Romeo a Julie.
Těším se na poslední ročník.
Jéjdanečky, co to je za konec, úplně mi vyletěl tlak ?!!!
Chudák Evangeline, ta je bitá z každé strany.
A co Jack ???!!!!
Tolik zvratů a napětí...
Potřebuji pokračování....
Jej pohľad na lásku sa síce po príchode na Sever trochu zmenil,
no naďalej verila, že je to najväčšia sila na svete.
Ak sa dvaja ľudia skutočne ľúbia a sú ochotní za svoju lásku bojovať,
nezáleží na tom, čo všetko im stojí v ceste.
Láska vždy zvíťazí, ak o ňu nikdy neprestanú bojovať.
Nevím proč, ale začátek knihy mi připadal, jako z
koncentračního tábora. Jen mučení, hladovění a dřina.
Bylo to pro mne těžké čtení.
Ale jak to pokračovalo, tak mi došlo, proč se to tak líbí
mé oblíbené spolučtenářce :-)
Je to naprosto skvělá mafiánská kniha,
jen mi neseděl styl a rychlá výměna tolika aktérů.
Ze začátku jsem mněla problém se zorientovat.
Přirovnala bych hodně k Mafii.
Dobrá volba.
S tímto románem si autorka dala práci a není to moc lehké čtení.
Násilí páchané muži vůči ženám a domácí násilí je tady odjakživa,
ale včasná pomoc a přátelství je k nezaplacení.
Kniha se mi líbila.
Vůbec nechápu, proč jsem se do této série nechtěla pustit
je to 4 příběh, ale přitom můj první.
Krásná kniha z nádherné přírody -Skalnaté hory, někdy označované
také jako Skalisté hory - Rocky Mountains je pohoří, respektive řada
horských pásem, na severozápadě Severní Ameriky.
Příběh o tom, že herecká hvězda nemusí být děvkař a umí milovat.
Člověk po vážné nehodě se nesmí vzdát jako Annie a musí mít chuť do života.
Opravdu pěkná kniha a i když jasně víte, kam děj směřuje,
není tady nic plochého. Doporučuji.
Tehdy jsi mě znal deset vteřin.
Věděl jsem to po pěti.
Šokovaně jsem vytřeštila oči. Se mnou
Jenom jestli budeš chtít, řekl rychle. Nemusí to být hned.
Ušklíbl se. Předtím se ještě musím naučit vynášet odpadky.
Jsem velmi mile překvapena.
Kniha o dvou dějových linkách, které mají ovšem jedno společné
- a to je dobrá rada. Než se zamilujete do svého protějšku, nejdříve jej dobře poznejte.
Totiž obě hlavní hrdinky se zamilovaly do nesprávného muže, jenže Celestýna z dávné minulosti neskončila dobře, zato Lucie má ještě naději :-)
Moc dobré počtení a velká spokojenost, duchové a dvě dějové linky, to je moje.
Autorka si dala pěknou práci a já doporučuji.
Další kniha hrůz, jež muži páchali na ženách...
Není to žádná fantasy, ale povídka, nebo novela z větší části dle skutečnosti.
Nebo jako zachycení procesu, jímž se z místa azylu, záchrany a léčby stane strašlivé vězení, v němž se bezprávně internuje, terorizuje a mučí pro vědu či mnohem spíš pro slávu tyrana. Co by dnes bylo skandální, bylo tehdy pokrokové, co je pokrokové dnes, za to nás příští generace vědců odsoudí.
Dnes, i když venku bily hromy - blesky, jsem mněla náladu na tak pěknou romantiku.
Příběh se mi líbil, protože Tobyho přístup k rodině byl neskutečný a samozřejmě k Joanně.
Velké + dávám za použitou umělou inteligenci, která se v romantice (krom fantasy) vidí moc málo.
Kniha je originální, vtipná i vážná a já jsem moc spokojená :-)
Toby, já nemám křišťálovou kouli a vím, že podle matematiky nemáme šanci na úspěch. Ale taky vím, že tě miluju víc, než jsem si myslela, že je vůbec možné, a i když je láska složitá, může být taky neuvěřitelně jednoduchá. Protože láska není dokonalá. Je těžká, stresující a děsivá, ale i přes to všechno jsem si tě vybrala. Je mi jedno, co říká matematika.
Tato kniha je skvělé ukončení celé série a motorkářské bandy.
V Princezně jsem Scarlet moc kladných bodů nedávala ale teď je to sto pro, je to totiž skvělá holka, vůbec není taková, jak se zdálo a s Lukem tvoří úžasný pár.
Dávejte si pozor na to, co si přejete, mohlo by se vám to vyplnit !!!
ANNELIESE: Dneska jsem čistě z nudy listovala touhle
knihou a narazila jsem na slovo, o kterém jsem si myslela,
že by se ti mohlo líbit, tak ti ho posílám. Znamená to někdo,
kdo skrývá bolest za úsměvem.
Tato kniha není jen o rodinném tajemství, rasismu a receptu na černý dort,
který se stejně nedovíme :-)
Stojí za přečtení.
Technologie však potvrdily to, co Etta Pringleová tušila odjakživa, že mořské dno je vesmír plný podmořských hřebenů, údolí a řek, ložisek nerostů i drahokamů, celých kontinentů plných života. Odstínů modré, zelené, žluté, černé.
Měla strávit zbytek života tím, že bude lidem připomínat, že Zemi netvoří až tolik pevnina jako spíše voda, že tato planeta je živá věc, o kterou je třeba pečovat, chránit ji a využívat ji šetrně, ne ji vysávat a zanášet odpadky až na hranici vyhubení.....
K. - Cigarettes After Sex
Jsem moc ráda, že si to spisovatelka rozmyslela a pustila se do třetího dílu.
Bylo mi hodně těžko u srdce při tom, čím si Tobiáš s Dominikem procházeli.
Tato série určitě stojí za přečtení - DOPORUČUJI
Takže ty nenávidíš Ameriku? zeptám se a položím dlaně na stůl.
Přikývne.
Co přesně na ní nenávidíš? Doufám, že ne aroganci, protože to je i francouzská vlastnost. Sám to dobře vím. Jsem Američan i Francouz.
Ticho.
Řeknu ti, co se na Americe nelíbí mně chamtivost. Tuhle zemi ukradli a založili materialističtí lidé.
(SPOILER) Šílená, vtipná a předvídatelná komedie, ale úžasně jsem se bavila.
Cruz a Tennessee byla tedy dvojka, ale láska jim vydržela už od jeslí :-)
Nesee to v žádném případě neměla jednoduché a nemohla hned tak někomu důvěřovat.
Epidurál by měl každou chvilkou zabrat. Cruz mě jemně hladí po ruce a usmívá se na mě.
Fajn, to bych mu radila, protože tě odsud asi brzo vykopu, jestli se to nestane. Nemůžu uvěřit, žes mi tohle udělal.
Já si zase pamatuju, že ses účastnila zcela dobrovolně.
O dvacet minut později mám v náruči Adrianu Sylvii Costellovou.
Vypadá jako rozkošný, neškodný mimozemšťánek. Myslím jako E.T., ne takoví ti mimozemšťani, co napadnou naši planetu. Oči má tmavomodré jako její tatínek a hlavičku plešatou a lesklou jako Bruce Willis.
(SPOILER) Opravdu musím číst rekapitulace !
Po depresivní knize jsem chtěla něco nenáročné a lechtivé... no, dle krásné
obálky jsem se nemohla více zmýlit.
Přes to všechno mi nevadí, že tahle je krimi s prvky fantasy, protože je skvělá.
Je pre mňa dôležité hovoriť s tebou o všetkom, čo sa stalo, a
nechcem už nič odkladať na zajtrajší deň, lebo ten nemusí prísť.
... od toho dňa sme boli spojení na veky vekov. Nehovorím, že do konca našich životov, pretože som si istý tým, že i po smrti sa naše duše spoja opäť v jednu.
Kniha je klasika - osobní strážce a tentokrát princezna.
Fajn čtení pro romantiky :-)
Věřil jsem, že uplynulé dva týdny prožívala peklo, stejně jako já.
Jedna část mého já doufala, že tomu tak nebylo. Při pouhém pomyšlení na to, že by prožívala jakoukoli bolest, jsem měl chuť podpálit palác. Ale jiná, sobecká část mého já doufala, že na mě nemůže zapomenout, stejně jako jsem nedokázal zapomenout já na ni. Že každý její nádech byl bojem o nasátí dostatečného množství kyslíku do plic a každé vyslovení mého jména způsobilo, že se jí zabodly ostré jehličky bolesti do hrudi.
Protože bolest znamenala, že jí na mně stále záleží.
Je moc smutné, když ztratíte nejbližší osobu. Každý se s tím vypořádává jinak a všichni si tím musí projít. V této knize se Amanda uchýlila do svého smutku a samoty, prošla si truchlením pomocí zahrady. Nakonec si po roce našla projekt, který ji chytl a vrátil do života. Je krásné, když si člověk najde své zájmy a koníčky, které ho baví a uživí.
Pěkný příběh.
Moc kraťounká kniha - nebo delší povídka...
O jedné povedené - nepovedené fúzi a neustálého sexu.
Tak trochu napodobenina padesáti odstínů..
S romány se dvěma linkami, z toho jedna je z druhé sv. války - jako by se roztrhl pytel . Ale tento je originální a musím říct, hodně povedený.
V poděkování a poznámce se dočteme hodně faktů, které sice v románu nefigurovaly, ale jsou zajímavé. Doporučuji.
Krásná naivní pohádka o pravé lásce, aneb
co se může přihodit u pozorování ptáků :-)
Taky chci svého Lea !!!
Ten epilog byl dojemný.