Evka27

Zajímavá zápletka, oběti i pachatel. Taky mě rozladilo více pravopisných chyb, jak píše v komentáři "lenuskav", což není u této série obvyklé jako v jiných knihách.

Toto byl povedený thriller, čtivý a slušně napsaný, ale pro mě trochu neuvěřitelná osoba pachatele.

Kapitoly ukončeny větou, která nutí číst a číst. Něco podobného jsem poprvé zaznamenla u Cartera, ale tam to bývá ještě vymazlenější. Hodně zajímavé překvapení na závěr.

Zase jedna z těch lepších, mělo to spád a napětí, přečetla jsem ji za 2 dny a tak nebudu hledat blechy na podařené knížce.

Mám teď rozečteno dost dlouho více knih, do kterých se mi moc nechce, tak jsem si otevřela nového Cartera a odložila až přečteného. Prostě kdo umí ten umí.

Dlouho mi kniha ležela na stolku a vůbec se mi do ní nechtělo,když hned na začátku zemře dítě. Pak jsem začala jsem číst a nemohla přestat. Skvěle napsané.

Líbí se mi i nová začínající série s Kate. Je tam pár momentů, které jsou příliš přitažené za vlasy, ale nebyla jsem zklamaná.

Dovolená s knihou přečtenou za odpoledne, není nic lepšího. 1 * ubírám za prozrazeného pachatele a těším se na další případ.

To už není detektivka, ale ryzí a s(y)urová skutečnost.

Naštěstí tuto knihu rychle odkoupili spolu s Řízkaři za dobrou cenu v antikvariátu. Nechci, aby mi zabíraly místo v knihovně. A Nesvadbovou už číst nebudu, škoda času.

Připojuji se k názoru, že je tento díl ještě lepší než první.
Je super, že jsou takové knihy, které se vám nechtějí odložit a potřebujete jen hltat další strany až do té poslední.

Všechno bylo tak nějak předvídatelné, jak se bude příběh vyvíjet a bylo to tak. Za mně trošku slabší díl.

Nenapsala bych to lépe, než Sigurd_Lesandi. Zcela souhlasím.

Taky jsem přečetla za odpoledne, téma mě hodně chytlo, ráda se dívám na pořady s tlumočením do znakového jazyka a líbí se mi i vánoční pohádky, které vznikly pro sluchově postižené. Kdybych byla mladší, možná bych se znakovat i učila.
Škoda jen, že je v knize hodně překlepů i pravopisných chyb.

Několikrát jsem musela začít od začátku,než jsem se začetla. Sice trochu delší,ale vcelku příjemný román.

Téma únosů a zneužívání dětí je pro mě hodně těžké a mám problém o tom číst, i když se s tím autor docela popasoval. Hlavní hrdiny jsem si hodně oblíbila,jsem zvědavá,jestli se ještě objeví v nějakém pokračování.

Můj oblíbený spisovatel a další povedená kniha, super nápad se zápletkou.
Bohužel musím ubrat * za chybu stř.139 - porodní váha syna dvaadvacet deka!!?? Chyba překladatelky?