Evka27 Evka27 komentáře u knih

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Toto byl povedený thriller, čtivý a slušně napsaný, ale pro mě trochu neuvěřitelná osoba pachatele.

20.06.2021 4 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Kapitoly ukončeny větou, která nutí číst a číst. Něco podobného jsem poprvé zaznamenla u Cartera, ale tam to bývá ještě vymazlenější. Hodně zajímavé překvapení na závěr.

25.05.2021 4 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Zase jedna z těch lepších, mělo to spád a napětí, přečetla jsem ji za 2 dny a tak nebudu hledat blechy na podařené knížce.

19.03.2021 4 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Mám teď rozečteno dost dlouho více knih, do kterých se mi moc nechce, tak jsem si otevřela nového Cartera a odložila až přečteného. Prostě kdo umí ten umí.

13.02.2021 4 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Dlouho mi kniha ležela na stolku a vůbec se mi do ní nechtělo,když hned na začátku zemře dítě. Pak jsem začala jsem číst a nemohla přestat. Skvěle napsané.

22.09.2020 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Líbí se mi i nová začínající série s Kate. Je tam pár momentů, které jsou příliš přitažené za vlasy, ale nebyla jsem zklamaná.

15.05.2020 4 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Opět velice povedená kniha, která nešla odložit.

14.01.2019 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Dovolená s knihou přečtenou za odpoledne, není nic lepšího. 1 * ubírám za prozrazeného pachatele a těším se na další případ.

17.08.2018 4 z 5

Démon v mém srdci Démon v mém srdci Viktorín Šulc

To už není detektivka, ale ryzí a s(y)urová skutečnost.

21.07.2017 5 z 5

Bestiář Bestiář Barbara Nesvadbová

Naštěstí tuto knihu rychle odkoupili spolu s Řízkaři za dobrou cenu v antikvariátu. Nechci, aby mi zabíraly místo v knihovně. A Nesvadbovou už číst nebudu, škoda času.

24.09.2015

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Líbilo,ale ten závěr mě otrávil.

02.10.2024 3 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Připojuji se k názoru, že je tento díl ještě lepší než první.
Je super, že jsou takové knihy, které se vám nechtějí odložit a potřebujete jen hltat další strany až do té poslední.

10.01.2024 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Všechno bylo tak nějak předvídatelné, jak se bude příběh vyvíjet a bylo to tak. Za mně trošku slabší díl.

30.11.2023 3 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Nenapsala bych to lépe, než Sigurd_Lesandi. Zcela souhlasím.

04.07.2023 4 z 5

Hluchavky Hluchavky Luboš Panda (p)

Taky jsem přečetla za odpoledne, téma mě hodně chytlo, ráda se dívám na pořady s tlumočením do znakového jazyka a líbí se mi i vánoční pohádky, které vznikly pro sluchově postižené. Kdybych byla mladší, možná bych se znakovat i učila.
Škoda jen, že je v knize hodně překlepů i pravopisných chyb.

16.04.2023 5 z 5

Když byla hodná Když byla hodná Michael Robotham

Téma únosů a zneužívání dětí je pro mě hodně těžké a mám problém o tom číst, i když se s tím autor docela popasoval. Hlavní hrdiny jsem si hodně oblíbila,jsem zvědavá,jestli se ještě objeví v nějakém pokračování.

06.02.2023 4 z 5

Pavouk Pavouk Lars Kepler

Taky budu patřit k té menšině, která je mírně řečeno zklamaná.

27.11.2022 3 z 5

Sleduji tě Sleduji tě Michael Robotham

Můj oblíbený spisovatel a další povedená kniha, super nápad se zápletkou.
Bohužel musím ubrat * za chybu stř.139 - porodní váha syna dvaadvacet deka!!?? Chyba překladatelky?

16.07.2022 4 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Příjemná oddechovka. Už se těším do další destinace.

17.06.2022 4 z 5

Pocit hanby Pocit hanby Linda Castillo

Přes slibný začátek ji zařadím mezi slabší. Každopádně velmi rychle přečtená a každá nemůže mít 5*.

28.03.2022 3 z 5