Evka27 Evka27 komentáře u knih

Dokud se budeš smát Dokud se budeš smát Hana Marie Körnerová (p)

Druhý díl se taky četl moc dobře, zase mi zdálo, že čtu o lidech, které znám, i když mi trochu vadilo, kolik toho hlavním postavám autorka "naložila".

12.08.2021 4 z 5

Odložená spravedlnost Odložená spravedlnost Petr Čepek

Moje první knížka od pana Čepka, netradiční, hodně překvapivá a skvěle zpracovaná.

10.08.2021 4 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Jako bych se vrátila do svého mládí a četla o svých známých a příběhy z rubrik Mladého světa.

31.07.2021 5 z 5

Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

Další super díl s výborným námětem. Přečteno během víkendu.

25.07.2021 5 z 5

Zachráněné dopisy Zachráněné dopisy Sandra Brown

Tak tohle jsem akorát potřebovala po těch posledních přečtených. Přelouskla jsem ji za odpoledne a super mě naladila.

19.07.2021 4 z 5

Vězněná Vězněná Pavel Renčín

Nic podle meho gusta.

18.07.2021 1 z 5

Striptérky Velkého jablka Striptérky Velkého jablka A. K. Veliká (p)

Chtěla jsem trochu změnit žánr, ale toto bylo velké šlápnutí vedle. Nerozumim těm nadšeným ohlasům.

18.07.2021 1 z 5

Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

Velmi vydařená série. Snad je takový hněv jen ve fantazii spisovatelky. Každopádně se ale moc netřesu na další díl, jehož děj byl naznačen v závěru. No uvidíme, jak se s tím popasuje Cara Hunter.

14.07.2021 4 z 5

Lovec věna Lovec věna Kateřina Loučková

Bohužel se neubráním srovnání s podobnými knihami autorek jako jsou Jo Beverly nebo Lisa Kleypas atd. a myslím, že z toho tato česká spisovatelka nevychází moc dobře.

11.07.2021 2 z 5

Sama proti všem Sama proti všem Brian Freeman

Jedním slovem divné. Plné smutku a depresivních přeludů. Předchozí knihy se mi líbily více.

10.07.2021 2 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Zase tak velké nadšení nesdílím. Přišlo mi to hodně zdlouhavé a pořád se motali dokola. Za mě taky dost neuvěřitelná témata z mytologie v obou dílech a zázračné vyváznutí ze všech útoků.
Každopádně pokračování si asi přečtu.

04.07.2021 3 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Bohužel jsem začala číst nejdříve druhý díl, kde byl hned v úvodu vyzrazen v kostce děj toho prvního. To mi trochu zkazilo potěšení z dobře napsaného thrilleru. Neudělejte stejnou chybu a začněte V kleci.

29.06.2021 4 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Toto byl povedený thriller, čtivý a slušně napsaný, ale pro mě trochu neuvěřitelná osoba pachatele.

20.06.2021 4 z 5

Nádech do ticha Nádech do ticha Cath Staincliffe

Hodně zvláštní kniha, kterou jsem přečetla za jeden den. Velmi dobře napsané a ve vás probudí všechny emoce.

18.06.2021 5 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Asi jsem četla něco jiného než Veronika pode mnou, o čtyřech vraždách jsem se nedočetla, každopádně kniha byla jiná, fajn a rychle ubývala.

18.06.2021 4 z 5

Fotografie Fotografie Debbie Rix

Moc příjemné a dojemné čtení.

12.06.2021 4 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Třetí kniha série se mi líbila zatím nejvíce. Styl psaní Cary Hunter se mi hodně líbí - postupy pátrání, komentáře, překvapivé zvraty v ději atd. Těším se na další.

01.06.2021 4 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Trošku roztahaný děj opět s překvapením na závěr. Líbí se mi podrobný popis vyšetřování případu.

30.05.2021 3 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Kapitoly ukončeny větou, která nutí číst a číst. Něco podobného jsem poprvé zaznamenla u Cartera, ale tam to bývá ještě vymazlenější. Hodně zajímavé překvapení na závěr.

25.05.2021 4 z 5

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Jako rodilou Ostravačku mě kniha dost zaujala. Coby kronika se mi to líbilo, jako román mě to moc nebralo. Hodně jsem se dozvěděla a až pojedeme zase kolem šikmého kostela na Karvinou, určitě se tam zastavíme.

15.05.2021 4 z 5