Evka27 komentáře u knih
Jako rodilou Ostravačku mě kniha dost zaujala. Coby kronika se mi to líbilo, jako román mě to moc nebralo. Hodně jsem se dozvěděla a až pojedeme zase kolem šikmého kostela na Karvinou, určitě se tam zastavíme.
Nerada čtu krimi, kde jsou děti oběťmi, ale dočetla jsem a bylo to dobře napsané. Měl jen víc trpět....
Čekala jsem trochu více příhod z drsného života v divočině, ale pořád se řešil jen problém Ernsta a jeho problémů s alkoholem a mlácením manželky.
Tolik hrubek v textu je otřesné a to mi při čtení vadilo fakt hodně.
To knihu hodně poškodilo, jinak dobrá detektivka.
V upoutávce na knihu a její záložce je chyba, Zane rozhodně neuteče, ale bojuje. To týrání v dětství se mi četlo fakt strašně a je hrozné vědět, že se to opravdu i ve skutečnosti děje.
Poslední knihy NR, které jsem četla, mě dost zklamaly.
Temná cesta se mi líbila daleko víc než předchozí díl série, ale proč zas neřekla nikomu kam jede??
Věděla jsem, že to musí dobře skončit, ale byla jsem napnutá, jak se z dalších a dalších komplikací vymotají. Příjemné počtení.
Takže dočten zatím poslední díl série. Nemám v oblibě ani jednoho člena vyšetřovacího týmu, vadí mi opravdu docela hodně, což se mi málokdy stane, ale těším se určitě na další pokračování i jejich případů.
Povedený díl a opět s koncem, na který je nutno rychle navázat další četbou. Takže hurá na to.
Prvním dílem jsem se musela dost prokousat, ale je to stále lepší. S Billym jsem měla asi bohužel pravdu, nelíbí se mi, kam ho autoři posouvají.
Vydařený třetí díl, závěr mě dostal, ještě že už mám přichystanou Němou dívku. Trochu jsem v očekávání (s obavami), jaký záměr mají autoři s Billym.
Zase jedna z těch lepších, mělo to spád a napětí, přečetla jsem ji za 2 dny a tak nebudu hledat blechy na podařené knížce.
Tento díl byl daleko akčnější než první, ale stejně zdlouhavý a s dějem, který už jsem četla v mnoha jiných detektivkách. I tak se možná pustím do další.
Nebylo to vcelku vůbec špatné, ale chybělo mi napětí a něco, co by mě nutilo se ke knize rychle vracet. Taky se to všechno děsně táhlo.
Tato druhá kniha se mi zdála hodně překombinovaná. Každopádně maximálně hodnotím, co všechno si musí spisovatel nastudovat, aby vzniklo kvalitní zpracování thrilleru - IT, pitevní protokoly, soudní i policejní práci atd.atd.
Takže zase jednou povedený thriller, přečteno za dva dny.
Další příjemná oddechovka. Do Kodaně už mě ale nezláká. Bohužel jsem tam byla zrovna když tam taky vodorovně pršelo a v ulicích binec jako u nás.
Tak trochu jiná Kim, na můj vkus to byl trochu slabší díl.
Moje první kniha C.L.Taylor, párkrát jsem ji odložila než jsem se začetla, ale vcelku líbila.
Mám teď rozečteno dost dlouho více knih, do kterých se mi moc nechce, tak jsem si otevřela nového Cartera a odložila až přečteného. Prostě kdo umí ten umí.