Evule * komentáře u knih
Napínavé a čtivé, ale jak to bude dál? Anjelica a Ramouter pro mě sympatický tým. Jsem zvědavá na další díl..
Napínavý a čtivý příběh, i když jsem správně tušila jak to asi dopadne. Kniha se mi líbila, jen té romantiky mohlo být o něco méně. Další díl si ráda přečtu.
Napínavé, místy až děsivě mrazivé, rozuzlení pro mě až takovým překvapením nebylo. Jen mě překvapuje, jak je do děje vždy zapletena přímo rodina Lottie, že by byl svět tak malý??
Další díl na mě již čeká v knihovně..
Za mě opět skvělé, vraha jsem neodhalila do poslední chvíle. Těším se na další díl..
Chvilku jsem se začítala, ale pak mě kniha chytla. Předchozí díly se mi líbily přeci jen o trochu víc. Další díl si ráda přečtu.
Čtivé a napínavé, tahle série se mi zalíbila, těším se na další díl a doporučuji k přečtení.
První díl se mi určitě líbil mnohem více, ale i toto bylo celkem čtivé, takže musím zkusit i ten třetí a zatím poslední.
Čtivé a napínavé, ale na mě místy zbytečně zdlouhavé. Závěr překvapivý, sekty nejsou můj styl, takže mě se určitě více líbil první díl. Další díl si samozřejmě nenechám ujít i při tomhle počtu stránek.
Za mě dobrá česká detektivka. Čtivá, napínavá a já tušila.. další příběh s Erikem bych si přečetla ráda.
Napínavé a velmi čtivé, byla jsem hrozně zvědavá kdo koho nakonec dostane, za mě velká spokojenost.
Kniha se mi líbila, příběh napínavý a čtivý. Otevřený konec přímo vybízí k dalšímu dílu, takže sem s ním..
Napínavé a čtivé, druhá půlka lepší. Falešná přátelství, podvody ve vztazích a závěr pro mě překvapující. Jen těch stránek bylo opravdu hodně, četla jsem hned po mé oblíbené Marsons a tam jsem zvyklá na jiné tempo příběhu.
Autorka si drží svůj styl a pro mě byla kniha zajímavá a čtivá. Na konec do sebe vše zapadlo a dávalo smysl.
Skvělé, čtivé a napínavé. Trochu jsem tušila, přesto mě závěr překvapil. Těším se na další díl a doporučuji.
Rozjezd sice pomalejší, pak jsem si říkala, že vím...po pár stránkách zase, že nevím, takže za mě čtivé a rozhodně napínavé, závěr velmi dobrý.
Příběh mi přišel poněkud povědomý, přesto jsem nemohla přestat číst ..a ten zlom v polovině knihy? :) Další knihu od této autorky si rozhodně přečtu..
Napinave, ale misty tezko uveritelne. Ja cekala vic, dalsi dil si urcite prectu..
Opět skvělé, konec dojemný, i já jsem zamáčkla slzu... a jak to teď bude dál??
Čtivé a celkem napínavé. Za mě dobrý začátek série, těším se na další díl.