Foxie89 | Komentáře u knih | Databáze knih

Foxie89 Foxie89 komentáře u knih

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Kniha byla napínavá, ale vadil mi hodně otevřený konec.

29.10.2021 3 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Celkově se mi kniha líbila. Dostává 4 hvězdičky, protože ten svět byl super, postavy taky, ale občas mi to přišlo takové...přeplácané, tak nečekané zvraty, které byly asi až nepřirozené a vlastně mi tam nefungovaly.
Tolik ras, tolik jmen, tolik části města - možná by se hodil nějaký seznam, rodokmen...:)

23.04.2021 4 z 5

Co jsme si nikdy neřekli Co jsme si nikdy neřekli Yasmin Rahman

Tohle nebyla ta správná knížka pro mě. Věřím, že to té správné cílovce pomůže. Ale na mě to bylo všechno takové předvídatelné a Cara mi nebyla moc sympatická jakožto postava. Štvalo mě tam nějak moc věcí. Málem jsem ji nedočetla

20.11.2020 2 z 5

Květy slunce Květy slunce Rupi Kaur

Oproti první knize mě tato moc nebavila. Asi to bude i tím tématem - cítila jsem tu velký kulturní rozdíl, a tak se mě témata tolik nedotýkali. Také mě úplně neoslovily ty části o jejím životě (přišlo mi to spíš jako dopisy)

26.03.2020 2 z 5

Smyslné zlo Smyslné zlo Keri Arthur

Já nevím...spoustu sexu a kdyby to aspoň dávalo smysl.
*spoiler*
Ale Kade tam byl ze začátku na pár kol a na konci na něj úplně zapomněli....
Příběh mě jinak celkem baví, je to rychlé, ale občas mi přijde, že si to autorka vymýšlí, jak se jí to hodí :D

29.01.2020 2 z 5

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Oproti prvnímu dílu je přidáno více děje, více akcí. Tak snad to takhle bude pokračovat i dál :) Ale stále ponechávám pouze 2 hvězdy

13.01.2020 2 z 5

Replika Replika Lauren Oliver

Hrozně se mi líbil nápad, jak už téma knihy, tak i její zpracování. Musím ale říct, že když postavy byly spolu, přeskakovala jsem ti stejné části :/ (četla jsem střídavě po kapitolách). Ale jinak se mi to líbilo, ale byla jsem zklamaná, že má být další díl. Upřímně by mi to takhle s tím otevřeným koncem i stačilo.

22.02.2019 3 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Zajimavá knížka, ale asi za mě nic převratného. Přesto mi z konce ještě teď běhá mráz po zádech.

30.07.2018 3 z 5

Řeky Londýna Řeky Londýna Ben Aaronovitch

Vážně jsem se snažila ji dočíst, ale prostě to nešlo. Odkládala jsem to tak dlouho, až když jsem se k tomu zase donutila, už jsem se v tom ději ztratila. Myšlenka skvělá, ale občas nuda.

10.05.2016 1 z 5

Banka těl - Mladší Banka těl - Mladší Lissa Price

Příběh mi přišel zajímavý, ale trošku naivní. Na mě to byl asi až moc velký happyend:)

28.08.2015 3 z 5