Fuchs46 komentáře u knih
Četla se dobře a rychle, ale první díl byl stejně nejlepší.
Velmi čtivá kniha členěná do krátkých kapitol, které není nutno číst postupně. Z knihy můžete využít i spoustu skvělých informací k praktickému využití.
Poutavá kniha pro děti. Počítejte s tím, že po přečtění budou nosit domů více kamínků :-).
Zajímavá kniha, propojena s reálnými případy, které jsou některé doslova neuvěřitelné.
Moc hezky zpracovaná kniha pro všechny věkové kategorie.
Příběh mi přišel až příliš překombinovaný.
Oceňuji popis situací, který čtenáře může vtáhnout do děje.
Moc pěkně a přehledně zpracovaná kniha se spoustou receptů. Ráda se k ní vracím, i když nejčastěji používám tak 2 osvědčené recepty.
Čtivě napsaná kniha. Členění do jednotlivých kapitol. Není nutné číst postupně, každý si může vybrat podle možností a nálady jaké meditace vyzkoušet. Za mne jednoznačně lepší vyzkoušet krátkou meditaci, která mi vlastně nepřipadá jako meditace než nějakou dlouhou, která se stejně nedaří. Zvažuji si knihu zakoupit a vracet se k ní.
Najdete tu spoustu praktických nápadů, avšak mějte na paměti, že každé dítě je jiné. Tedy zkoušejte a hledejte. Na výběr je toho v knize opravdu dost!
Děti příběhy rády poslouchají a ještě si s nimi můžete popovídat u doplňujících otázek k jednotlivým příběhům.
Krásná kniha pro předškolní děti. Text končí na str.67
Kniha pro pomáhající profese, která je přehledně zpracovaná.
Nejvíce mne zaujaly praktické příklady a cvičení.
Kniha je myslím přijatelná i pro laiky, podpořena reálnými příběhy a výzkumy. V závěru i podrobnější vysvětlení a kroky ke svépomoci k pochopení traumatu jako růstu.
Kniha přehledně členěná do kapitol + dotazníky mohou pomoci široké veřejnosti s pochopením tématu.