Fuchs46 komentáře u knih
Zajímavá kniha, propojena s reálnými případy, které jsou některé doslova neuvěřitelné.
Kniha pro pomáhající profese, která je přehledně zpracovaná.
Nejvíce mne zaujaly praktické příklady a cvičení.
Moc hezky zpracovaná kniha pro všechny věkové kategorie.
Příběh mi přišel až příliš překombinovaný.
Oceňuji popis situací, který čtenáře může vtáhnout do děje.
Moc pěkně a přehledně zpracovaná kniha se spoustou receptů. Ráda se k ní vracím, i když nejčastěji používám tak 2 osvědčené recepty.
Čtivě napsaná kniha. Členění do jednotlivých kapitol. Není nutné číst postupně, každý si může vybrat podle možností a nálady jaké meditace vyzkoušet. Za mne jednoznačně lepší vyzkoušet krátkou meditaci, která mi vlastně nepřipadá jako meditace než nějakou dlouhou, která se stejně nedaří. Zvažuji si knihu zakoupit a vracet se k ní.
Najdete tu spoustu praktických nápadů, avšak mějte na paměti, že každé dítě je jiné. Tedy zkoušejte a hledejte. Na výběr je toho v knize opravdu dost!
Děti příběhy rády poslouchají a ještě si s nimi můžete popovídat u doplňujících otázek k jednotlivým příběhům.
Četla se dobře a rychle, ale první díl byl stejně nejlepší.
Kniha je myslím přijatelná i pro laiky, podpořena reálnými příběhy a výzkumy. V závěru i podrobnější vysvětlení a kroky ke svépomoci k pochopení traumatu jako růstu.
Velmi čtivá kniha členěná do krátkých kapitol, které není nutno číst postupně. Z knihy můžete využít i spoustu skvělých informací k praktickému využití.
Kniha přehledně členěná do kapitol + dotazníky mohou pomoci široké veřejnosti s pochopením tématu.
Krásná kniha pro předškolní děti. Text končí na str.67
Poutavá kniha pro děti. Počítejte s tím, že po přečtění budou nosit domů více kamínků :-).