Fzuzik komentáře u knih
Diky tomu, že jsem měla možnost být na přednášce, jsem si dokázala více představit autorův humor.
Tím se prožitek s četby umocnil, ale obávám se, že pokud by tomu tak nebylo, čtení by pro mě nebylo až tak zajímavé.
V závěru děj trochu upadá a přijde mi uspěchaný, ale celkově se mi knížka četla dobře. :)
V porovnání s prvním dílem se autorky styl zlepšil. :)
Už to nebylo jen strohé poznamkování, ale byl zde náznak děje. :)
Pokud bych před čtením neměla možnost shlédnout seriál, byla bych o dost ošizena.
Krásné téma, které by se dalo rozvinout do obsáhlé knihy, autorka zredukovala na pouhý popis "nákupního seznamu".
Začátek byl strhující, jak děj postupoval, kniha byla stále strhující, jen závěr pro mě trochu ztratil nasazenou vysokou laťku.
Přišlo mi, že nejzajímavější část (rozuzlení) byla vmístěna do 3 stran na závěru.
Další díly mě bohužel nelákají.
Zpočátku to vypadalo jako hororový příběh ale postupně se to rozvinulo v jinou zápletku.
Knížka nebyla špatná, ale znovu bych jí nečetla.
Díky nelichotivému hodnocení, jsem knihu neustále odkládala a nechtělo se mi do ní.
Nakonec jsem byla mile překvapena. Otevřený konec je pochopitelný, když navazuje na další knihu, ale jinak jsem si čtení celkem užila. :)
Zatím nejslabší díl. Sebastian byl blb... jeho postava působila spíš rušivě. :)
Jinak příjemné letní čtení.
Očekávání bylo bohužel veliké ale kniha mě příliš nenadchla.
Přečteno jedním dechem během klidné služby v práci. :)
Už se těším až opět vyrazím.
Zajímavý závěr!
Osobně se mi dělalo zle z děje, kde bylo ubližováno zvířatům.
Přestože bylo poměrně brzy jasné, kdo zde bude záporná postava, dne byl čtivý. Občas absurdní.
Celkový dojem je, dobrá kniha. :)
Začátek sliboval velké věci... průběh byl napínavý, ale jak jsem začala tušit v co celý dej vyústí, začalo napětí upadat. Za mě závěr zcela urychlený a neodpovídající průběžném napětí.
Velmi napínavé, jen jsem se občas ztrácela ve virtuálním světě. :)
Hlavní hrdinka byla milá a příjemná, ale občas mě strašně rozčilovala, jak se podřizovala.
Pohled na ženy a jejich roli ve společnosti a domácnosti bohužel stále přetrvává v podobném duchu, jak popisuje autorka.
Manžel byl korunovaný vůl. :)