Fzuzik

Přestože bylo poměrně brzy jasné, kdo zde bude záporná postava, dne byl čtivý. Občas absurdní.
Celkový dojem je, dobrá kniha. :)

Začátek sliboval velké věci... průběh byl napínavý, ale jak jsem začala tušit v co celý dej vyústí, začalo napětí upadat. Za mě závěr zcela urychlený a neodpovídající průběžném napětí.

Velmi napínavé, jen jsem se občas ztrácela ve virtuálním světě. :)

Hlavní hrdinka byla milá a příjemná, ale občas mě strašně rozčilovala, jak se podřizovala.
Pohled na ženy a jejich roli ve společnosti a domácnosti bohužel stále přetrvává v podobném duchu, jak popisuje autorka.
Manžel byl korunovaný vůl. :)

Začátek knížky byl pro mě "nepoživatelný" a chtěla jsem ji odložit. Od té doby, kdy začaly chodit dopisy, dostal děj spád a čtení bylo příjemné. :)

Knížku jsem si sebou vzala na několikadenní putování a nelituji.
Vystřídala jsem velké spektrum emocí a o to vděčnější jsem byla, když jsem se zase vrátila domů ke svému chlupatému parťákovi.

Velmi zajímavé rozuzlení, ale paralelní dějová linka byla poněkud zvláštní.

Moc hezky napsané, vtipné, zajímavé a rozhodně ne nudné.
Osobně jsem si velmi užívala příběhy lidí, kteří se na stezku vydali.

Opět jsem se dobře pobavila, krásné fotky a už jsem si vyhlédla pár míst, kam se chci podívat. :)

Musím říci, že do čtení se mi opravdu nechtělo. Ostatní mě strašili, jak je tento díl nudný a vleče se. Byla jsem mile překvapená. Děj měl vcelku spád a obávaný popis válečného konfliktu se nenaplnil.
Co mi ale velmi drásalo nervy bylo jak autorka vyobrazila Briannu jako domácí puťku.
Jamie a Roger zde jsou za nadržené Alfa samce a Claire a Brianna za vždy povolné ženušky.

Přečteno za 2 večery... Sama se letos chystám na WHW, a tak jsem se těšila na menší ochutnávku, před vlastním trekem.
Putování mě bavilo, jen co mi kazilo četbu byla hojná záliba v alkoholu a neustálé dilema, se kterým chlapem být.
Ale celkově hodnotím jako příjemné čtení se spoustou fotodokumentace. :)

Očekávala jsem něco jiného, ponuré prostředí mělo velký potenciál, který pro mě autorka nevyužila.

Prapodivný příběh. Autorka očividně popisuje oblasti, ve kterých se vyzná, ať už díky studiu, nebo pobytu, ale pro mě zcela nudným způsobem.
Dále jsou tu momenty, jako by si vzpomněla na heslo "sex prodává" a tak nám naservíruje trochu BDSM stránek.
Za mě žádný velký úspěch. Knihu bych nedoporučila.

Tak nevím... Knížka tlustá, ale dějové linky mi přišly ochuzené. Takové letem světem, nikde moc nezabíhat.

(SPOILER) Pocity z knihy jsou rozporuplné.
Zmítání autorky nebo pouze její hrdinky mezi dvěma muži. V jednu chvíli popisuje nadpozemský sex s manželem a v zapětí se nemůže rozhodnout, zda nechce někoho jiného.
Tyto pasáže mi přišli hodně mimo.
Dále závěr knihy... To bylo hodně divné.
Ale abych knihu jen nehanila, myslím že spousta žen, v ní najde chvílemi sama sebe. Každá si v sobě neseme nějaké trauma, ať už vědomě nebo si ho ani neuvědomujeme.

Většinu knihy se jic nedělo. Doufám, že další dobrodružství Cormorana bude zajímavější. :)