gabice4 gabice4 komentáře u knih

Jezero duší Jezero duší Darren Shan (p)

Konečně mi taky u této série vstoupily slzy do očí a to hned na začátku když se Darren konečně vyplakal kvůli ztrátě pana Hroozleyho....... Jinak sem docela zmatená z tohoto dílu....... Harkat se přeci mohl dozvědět pravdu nějakým jiným způsobem, nechápu proč o tom musí být celá kniha a co to má společného s Darrenem a válkou jizev

24.02.2018 3 z 5

Upíří kníže Upíří kníže Darren Shan (p)

A všechno dopadlo ve prospěch Darrena a tak to má být....... Je mi líto osoby, která zemřela v boji a se ctí, ten kdo četl určitě ví o kom je řeč a ten kdo bude číst se to dozví

18.02.2018 4 z 5

Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

Co k tomu dodat, opět výborný díl

04.02.2018 5 z 5

Vytoužený milenec Vytoužený milenec J. R. Ward (p)

Na tento díl jsem se těšila.....ale....vztah Q a B v pořádku, jenom sex mezi dvěma muži nic pro mě....... A také přeskakovaní dějů v kapitolách mě nebavil.... za mě nejslabší díl

22.01.2018 3 z 5

Demonata Demonata Darren Shan (p)

Velice jednoduše napsané, přečetla jsem knihu za půl dne. Ale jako oddechovou knihu, bych ji doporučila

24.07.2017 2 z 5

Chamtivost Chamtivost J. R. Ward (p)

Kniha se mi velmi líbila.......

18.06.2017 5 z 5

Paměti imaginárního kamaráda Paměti imaginárního kamaráda Matthew Dicks

Velmi zajímavá kniha.......říkala jsem si jestli i já jsem neměla nějakého toho imaginárního kamaráda v dětství a nezapomněla na něj :-)

17.11.2016 4 z 5

Labyrint (1.-3. díl) Labyrint (1.-3. díl) James Dashner

První díl byl naprosto dokonalý....druhý díl ještě ušel...ale u třetí jsem se nudila a přála jsem si už ať je konec...

22.10.2016 4 z 5

Nejtemnější část lesa Nejtemnější část lesa Holly Black

Dobrý příběh, proto tři hvězdičky. Kdyby se mě někdo zeptal po půl roce, jestli mi něco připomíná titul "Nejtemnější část lesa" , pravděpodobně řeknu ,že ne.

21.03.2016 3 z 5

Za Zdí Za Zdí Garth Nix

Tak jsem zjistila, že povídky pro mě nejsou to pravé.Pro mě je to nejhorší kniha ,kterou jsem kdy četla. Některé povídky jsem rovnou přeskočila

07.10.2015 1 z 5

Zrazená Zrazená Kristin Cast

Rozhodně byla tato kniha lepší, než ta předchozí........uvidíme jestli při třetí přidám hvězdičku, nebo jí zase uberu

28.04.2015 3 z 5

Temný ráj Temný ráj Patrick Ness

Druhý díl se mi líbil víc než první, nebyla jsem z toho tak zmatená.Těším se na třetí a jsem zvědavá jak to vše skončí.

25.09.2014 5 z 5

Tlukot křídel smrti Tlukot křídel smrti Paul Hoffman

No.... Tak co napsat na závěrečný díl? Celou dobu při čtení jsem chtěla byt už na konci a vědět jak to vše dopadne. Jsem zklamaná, konec se mi nelíbil. Vyměnila bych Henriho konečný osud s Calem a pak bych dala i o hvězdičku víc.

22.01.2020 3 z 5

Levá ruka boží Levá ruka boží Paul Hoffman

Začátek knihy pro mě dost brutální,,, číst o tom, jak se ubližuje dětem není nic moc.. Ale přesto se mi kniha líbila a těším se na další díl

05.01.2020 4 z 5

Pod vlivem úplňku Pod vlivem úplňku Nancy Gideon

Myslela jsem, že příběh bude scifi, ale měla jsem pocit, že čtu nějaký erotický román. V této knize se vše řeší sexem. :-)

08.12.2019 2 z 5

Čistá krev Čistá krev Nancy Gideon

Četla jsem lepší knihy o "vlkodlacích" uvidíme co přinese druhý díl

30.11.2019 2 z 5

Královna Temnoty Královna Temnoty Anne Bishop

Skvělá série..... Konec se mi zdál useknutý

27.10.2019 4 z 5

Dědička stínů Dědička stínů Anne Bishop

Lepší než první díl, přečteno jedním dechem.....ze začátku mi chyběl Daemon

27.10.2019 4 z 5

Dcera čisté krve Dcera čisté krve Anne Bishop

Začátek knihy pro mě byl zmatený....... Stále jsem se neorientovala v tom, kdo co je a proč to tak je. Konec už me vtáhl do sveho příběhu.

15.10.2019 3 z 5

Virtuální smrt Virtuální smrt Aaron Shale (p)

Nemá to hlavu ani patu.... Otázky "proč to tak je", "jak k tomu došlo ", "jaký to má vyznam" odpovědi jsem se nedočkala. Sama se divim, že jsem tuto knihu dočetla do konce.

06.10.2019