gabriela8704 komentáře u knih
Opět úžasné dílo na víkend. Jen běda pokud nedočtete. Pak vám v týdnu nedá pokoje dokud nedojedete k poslední větě.
Pěkné čtení, kterému zkrátka nemůže odolat ani dospělý. Myslím, že kniha je lepší než komiksové vydání. I za komiks, ale děkujeme pro začínající čtenáře.
Prý synuv nejoblíbenější se všemi hrdiny i pachouchy. Wc čtení není k zahození. Bavil mě.
Pro mě je to soubor představení, které vyladilo mnoho lidí do dnešní ucelené podoby. Je fajn to číst, ale lepší je to vidět v divadle i s kostými, mimikou a atmosférou divadla.
Klidné oddechové čtení na víkend, co není nudné a suché. Někdy vás postavy naštvou nebo dojmou. Kniha mě bavila.
Pro začínající čtenářky ideální čtení. Pomalejší rozjezd, ale pak jste i přes den v příběhu Světa za obrazem do té doby dokud jí nedočtete.
Za mě opět úžasné mistrovské dílo k zamyšlení. Hloubka myšlenky obalena mystikou a hodnotami, které mezi sebou soupeři od nepaměti.
Podívat se na dílo z jiných úhlů pohledů je fajn. Já v dílech viděla i něco jiného, jenže pokud význam nebyl podložený odborníkem ve škole se mi za úhel pohledu smáli.
Jsem ráda, že kniha vznikla. Určitě má co říct. Stačí se jen zamyslet i nacitit. Toto není kniha na rychlo čtení.
Tentokrát je kniha zajímavější než film. Už se těším na třetí díl.
Opět jako vždy úchvatné čtení historického románu. Už mám nachystán 2 díl.
Ta mi dala zabrat. Námět super, nechutné detaily neopomnel. Každopádně proč kingovo díla miluji je právě pro to hluboké zamyšlení, jak by vypadala realita.
Mě to připomíná souboje duchovních dvojčat v nás i novodobé dvojplameny či karmiky a falešné dvojplamene. Astralni souboj protikladu s hmotnymi následky a otaznikem: které z dvojčat vyhraje a ujme se vlády?
Jsem úplně v údivu. Tolik odpovědí na mnoho otázek. A narazila jsem na ní v době, kdy jsem byla připravena ji číst. Nic není náhoda náhodná.
Rodokmen jednorožcu skvěle napsáno. Výborné k inspiraci vlastní fantazie o jednorožcich. Pěkný nápad.
Ocenění si plně zaslouží dílo. Myslím, že se k ní ještě někdy ráda vrátím.
Jo někdy to není tak jednoduché. Muži to mají jednodušší kor, když jde o děti. A tak prevence a klid potřebují i maminky nejen muži, protože pracují. Psychika a stresy umí hodně. Zase mám jen polovinu vlasů, ale už vím jak stresu nakopat zadek. Prostě ho pár dní nebudu řešit a budu číst a hodně odpočívat. Delejte si pauzu i u pečujících osob. Je to zkrátka třeba. Buďte dámy sobecké.
Jak jsem v dětství četla knihy o koních a červenou knihovnu. Nyní napravuji a vracím se do dětských let k jednorožcum a vilam. Kdybych umřela o mnoho bych byla ochuzena. Proto doplnit znalosti je třeba v každém věku.