gabriela8704 gabriela8704 komentáře u knih

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Opět úžasné dílo. Vhodné na oodech i poučení, že překážky se překonávat dají.

14.03.2025 5 z 5

Kde se potkává Bůh s medicínou Kde se potkává Bůh s medicínou Neale Donald Walsch

Přímo se vším nesouhlasím. Třeba postoj k náhradním částem člověka a žití i více století či tak. Místy už jde přes čáru, s kterou nesouznim. Přesto je dobrá na uvědomění, jak by mohlo tělo a duše spolupracoval k uzdravení. Tento fakt už mnozí lékaři uznávají, ale ještě to příliš nedokáží uchopit společně jako léčbu těla i duše v jednom.

11.03.2025 4 z 5

Kniha o plném a správném životě Kniha o plném a správném životě Neale Donald Walsch

Našlo se v ní něco, co mě oslovilo. Přesto už to není to, co hovory. Taková čtenářska jednohubka.

04.03.2025 4 z 5

Bílá komnata Bílá komnata Vojtěch Matocha

Celá série je skvělá, ale poslední díl je tedy nejlepší. Knihy mají svá poučení o lidskosti a věčné touze si hrát na bohy techniky,protože na boha stvoritele,tedy pardon odpurcum, nemáme. Jen dílo pěkně packame...

02.03.2025 5 z 5

Co si Bůh přeje - Odpověď na nejsložitější otázku lidstva Co si Bůh přeje - Odpověď na nejsložitější otázku lidstva Neale Donald Walsch

Nového se nedozvíte NIC, za to je to fajn pochopit, že se už věky hádáme pro NIC a za NIC.

Já mamince říkala, že víra je jednotná už jako malá a ona mi říkala, že se rouham. Když jsem vyrostla ujistovana jsem, že pravdu měla jsem. Nepodceňujte děti své tod má chytrá rada.

01.03.2025 4 z 5

Motýlí kniha Motýlí kniha * antologie

Pěkná sbírka splnujici svůj účel a podporu proti nemoci motýlych křídel. Motýlí nemoc může být i na duši, kůži i jinde. Buďme na své zdraví opatrní, protože jsou lidé, co by s vámi měnili.

28.02.2025 4 z 5

Temnota Temnota Klára Janečková

Nejprve jsem se nemohla začíst, ale pak. Tedy je cítit z knihy nejen osobní zkušenosti, ale i vášeň pro cestování. A ta mě vlastně u knihy dostala. Jsem zvědavá na další knihu od autorky.

25.02.2025 5 z 5

Pán hor 3 Pán hor 3 Hana Marie Körnerová (p)

Opět skvělé čtení, které mě odneslo z těžkých všedních dní do dávné historie starého rodu. Už se těším na další díl.

22.02.2025 5 z 5

Obchod s neštěstím: Jak utéct exekutorovi z lopaty Obchod s neštěstím: Jak utéct exekutorovi z lopaty Jiří Tůma

Životní příběh exekutora a jeho pohled. Myslím, že by měla být povinnou četbou na školách. Přesto ani tato kniha neochrání a nepomůže tam, kde třeba roky prokazujete nemocnost dítěte a z pracovního trhu vás vyhazuji pac jste unavený neenergeticky pečující. Je mnoho příběhů a pokud není snaha mezi lidmi, tak ani změna zákonů nepomůže.

21.02.2025 5 z 5

Vytváření hojnosti Vytváření hojnosti Deepak Chopra

Taková jednohubka, ale snad s manualem: Jak z té chudoby ven. Jinak za sebe už neručím.

17.02.2025 4 z 5

Zázraky z nebe Zázraky z nebe Christy Wilson Beam

Brečela jsem místy jak ta želva. Úžasná kniha.

16.02.2025 5 z 5

Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem Margot Ruis

Opět inspirativní čtení. O tom, že nejsme masozrouti od přírody to už mi začalo docházet. Jen přejít na stravu jen o sýrech, vejci a mléku s výrobky z nich není jen tak. Každopádně o minimalizaci masa se postarala i naše chudoba. A začínám chápat její pozitivní význam v našem životě. A pak už tu hojnost, návyky měnit nebudeme.

15.02.2025 5 z 5

Hovory s Bohem III. – Neobvyklý dialog Hovory s Bohem III. – Neobvyklý dialog Neale Donald Walsch

Opět dobrý námět k zamyšlení. Mluvit pravdu je tak osvobozující, kdy na to přijdou i ostatní? Kniha mi opět dala další brouky do hlavy a myslím, že spíše dobře inspirativní.

14.02.2025 5 z 5

Byl jednou jeden život - mozek Byl jednou jeden život - mozek Jean-Charles Gaudin

Ani krvinky k neuronum nemohou, jak jsou jemné a my je přetížime kde čím. Buďme na sebe opatrnější.

07.02.2025 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Heinz Günter Konsalik

Někdy je téžke se rozhodnout, co morální je a co nikoliv. Zatočit s mafii a jejich sítí není jen tak. Zajímavý příběh o tom, jak více může mít i hrůzné pozadí na mrtvolach postavené.

02.02.2025 5 z 5

Pán hor 2 Pán hor 2 Hana Marie Körnerová (p)

Opět úžasné dílo na víkend. Jen běda pokud nedočtete. Pak vám v týdnu nedá pokoje dokud nedojedete k poslední větě.

29.01.2025 5 z 5

Černý merkurit Černý merkurit Vojtěch Matocha

Pěkné čtení, kterému zkrátka nemůže odolat ani dospělý. Myslím, že kniha je lepší než komiksové vydání. I za komiks, ale děkujeme pro začínající čtenáře.

25.01.2025 5 z 5

Utržený ze řetězu Utržený ze řetězu Dav Pilkey

Prý synuv nejoblíbenější se všemi hrdiny i pachouchy. Wc čtení není k zahození. Bavil mě.

24.01.2025 5 z 5

Komedie I Komedie I William Shakespeare

Pro mě je to soubor představení, které vyladilo mnoho lidí do dnešní ucelené podoby. Je fajn to číst, ale lepší je to vidět v divadle i s kostými, mimikou a atmosférou divadla.

21.01.2025 5 z 5

Kapitánova čest Kapitánova čest Lucie Jehličková

Klidné oddechové čtení na víkend, co není nudné a suché. Někdy vás postavy naštvou nebo dojmou. Kniha mě bavila.

13.01.2025 5 z 5