gargamelka komentáře u knih
Láska, ta krásná věc po které toužíme. Každá kapitola začíná citátem, které jsou hodně známé a pravdivé, dodávající naději.
Velmi čtivá knížka o tématu, které není jednoduché.
Hodnocení z pohledu ženy... nakouknutí pod pokličku nás žen. Každá jsme originál :)
Fajn oddychová knížka, čte se sama. Pohladí po duši. Fajn by bylo, kdyby vše končilo happy endem.
Moje první knížka od autorky, celou knížku jsem si maximálně užila. Perfektně vystavěný příběh o několika nelehkých tématech - návrat z vězení, mateřství, vztahy v rodině, manželsvtí a okolním prostředí. Knihu jednoznačně doporučuji.
Na autorku jsem narazila čirou náhodou. Příběh s lehkým detektivním náznakem. Atmosféra vykreslena velmi syrově.
Nenáročná a oddychová knížka, ve které se každá trošku najdeme.
Knížky od Táňi čtu velmi ráda, ani tato není vyjímkou. Příběh na první pohled odlišných žen, ale každá má své potíže, strádání, problémy. Postupem času se jejich linky protkají.
Knížka naláká na téma. Líbilo se mi, že je knížka v podstatě dva v jednom. Kapitola o cestě hlavní hrdinky a kapitola "z práce". Jednotlivé kapitoly na sebe navazují a zapadají do sebe.
Místy syrové, pro každého knížka rozhodně není. Osobitě seskládaný příběh. Literárně povedené - osobitý styl jazyka a vyprávění.
Oddychová knížka. Máma, kouzelný bytost, vzor a středobod našich životů. Permanentně má otevřeno, mnoho věcí spravuje, zařídí, poradí... ale co když si potřebuje vyčistit hlavu? Jak to příjme osazenstvo?
Téměř na půl tisíci stránek nalezne čtenář komplikovaný příběh, plný tajemství, nevyřčené pravdy, jakéhosi obelhávání a skrývání. Postupem času se dostáváme do morku kosti a více seskládáme mozaiku jednotlivých osudů protagonistů. Podobně jako v Bábovkách jsou skvělá přirovnání a hra se slovy.
Fajn kniha. Mnoho témat, která ve společnosti rezonují - zneužití, láska k sobě, smutky a radosti, záliby, pocity aj.
Oddychovká knížka od oblíbené autorky. Děj příjemně plyne, ukazuje osudy jednotlivých postav. Každá se v příběhu určitě poznáme.
Krásně vylíčen vývoj Kayly. Na jednu stranu knižní oddychovka, ale příběh hlavní hrdinky není jednoduchý.
Zajímavý styl, že knížka má jednotlivé kapitoly a navazují věty na sebe, jako kdyby žádné nebyly. Rozhodně myšlenky hlavní hrdinky se kterými jsme se setkaly každá. Odpočinkové :)
Markéta nás provede svým životem, který skončí nejen pro čtenáře nepředvídatelně. V anotaci mne zaujalo téma demence- zlepšení posledních dnů lidem, kterým moc času nezbývá. Práce v sociální sféře není jednoduchá, proto nemůžeme odsuzovat v Markétině případě relax na Djerbě a její suvenýr... Osobně mi dáreček byl velmi nesympatický. Markéta je žena jakákoliv druhá, která si prošla mnohým... Líbil se mi přístup hlavní hrdinky ke svým svěřencům. Kdyby bylo takových Markét více pro klienty by to bylo jistě plus.
Co víc si přát k letní opalovačce... oddychovku namixovanou výbušným sexem s otázkou bude vztah?