gaspoda komentáře u knih
sem skoro plakal když To nechci spoil.jsou fajn príběhy s vedlejšími postavami na konci popelka co by tajna agentka nebo fandím a jsem zvědav jak dopadne Karkulka(ta pravá asi) a Ambrož.
kresba je fakt libová to se jen tak nevidí příběh je taky celkem fajn jen se nedokažu vcítit do postav jsou mi lhostejné je mi jasné že se nikomu nic nemuže stát. Chybí zvraty.
docela ukecané ale nádherná kresba+ příběh vás nutí čist dál a dostat se tomu světu pod kůži a zjistit wo co gou.
Nééééé Bože vono to nemá konec a já celou dobu byl napjatej jak to celé dopadne.
Velice vtipné a nápadité.
Dočkáme se finishe?
téééda český autor a jede slušný bomby parádní nápad střídat autory kreseb. je to pěkne dynamické autor se nebojí vystřihnout pár stran bez textu a závěr wtf.
libí hltám dvojku
Těžko hodnotit jsme u 2dílu žadnej zásadní posun nečekejme. 1díl byl lepši značně namlsal.
Ale jeden díl za rok to je dost pruda když nás čekají ještě 3díly tak se rozuzleni dočkáme v roce
2021 no to je teda vidina =:(
Tak po velkém čekání jsem se dočkal. Sice malinko na rozpacích co se týče stran kdy předešlé knihy nelezly pod 400stran. Tak nám to tady ten dej pěkně pádí není zde žádné vznosné popisování To na které Sem se tak těšil. Není ani čas si vybudovat jakýsi vztah k hlavním postavám. Přesto se mi moc líbilo pohled z druhé strany Tedy od nepřátel moc rád bych se do nich ponořil víc.
Doufám že tato kniha nebyla jen výstřel do prázdna a vydavatelství Laser nás brzy zavali pokračováním této pro mě vynikající fantasy ságy.
taky sem chtěl stavět chatu z bedniček a trhat šafrán.
je to gay romance?
návrat do jinošských let. už to sice není takové žrádlo jako za mlada ale jako audiokniha to určitě stoji za to. a doporučuji přečíst zahadu hlavolamu pro pokročilé. Mění to nahled na celou situaci.
po předešlem dílu jsem čekal víc a nějak sem to nedostal?a nebo v závěru ano ja fuck nevím?!
chillout díl.
teda né opět pro thorgala zas dostává za ušiska
jooo a opet má oblíbenkyně kriss tu kuje své hamižné plány jen je taková nemastná neslaná.
je tu konec grande finale. pentalogie se námi loučí a zda se mi že se tu otírá o filmového Constantina. Když sem vstupoval do komixového hellblazera očekával jsem něco ve stylu filmové adaptace demoni anděle peklo aj, jake bylo překvapení když se to zvrho v mrazivé drama.
Líbilo a můžem někdy doufat v pokračování!?
Takové těžkopádné se mi to zdálo musime si hodně domýšlet a spekulovat.
Teď Už nás čeká jen finalové zakončení
Vstupoval jsem do dalšího dílu s napětím co Zas Bude. A vono bylo. Už jen TO intro (prolog) od neznamé new postavy a PAk ...... jak to napsat? Sednete do našlapanýho auta šlápnete na plyn a vodpich že ,JeNžE pak příšlápnete ono Vás to vmáčnkne do sedaček.Jenže todle nebylo auto nýbrž RaKeTa.
A Já na ní frčíííííím