gaspoda komentáře u knih
taky sem chtěl stavět chatu z bedniček a trhat šafrán.
je to gay romance?
návrat do jinošských let. už to sice není takové žrádlo jako za mlada ale jako audiokniha to určitě stoji za to. a doporučuji přečíst zahadu hlavolamu pro pokročilé. Mění to nahled na celou situaci.
odvažna kresba scenař s odřenejma ušima ale za tu kresbu za 3hvězdy a taky bych klikal na myšku
nečetl poslouchal jako audioknihu v podání Terezy Dočkalové a Lenky Vlasákové.
za volantem sem sedel jak přimraženej od prvnich slov a poslouchal a poslouchal a poslouchal a poslouchal.Nádhera a vím že si knihu koupim a přečtu si ji.
stoji za to
strašne težko se mi to četlo kresba přeplacaná pro mě. velke zklamáni
3povidky jsou supr a stojí za přečtení zbytek nemastné a neslané.
tak nejak se to vleklo ale zaverečna velka bitva a finalni pitka to paradne nakoplo.
no i přiběhy o Makové panence maji lepši příběh než tady To.ale ta kresba ta se musí nechat za tu dávám značnej palec nahoru.
to byl zase výlet do historie. dálný jihovýchod 15stol. a střed dvou naboženstvi tak blízké dnešní době. no a waltariho další hrdina zamilovaného do osudové ženy.
prostě bomba.
První setkání s japonskou tvorbou a potažmo i anime kulturou dopadlo dobře. Horror já rád navíc tento byl i krapet nechutnej mužem pokládat za plus nebo mínus že knihy komixy nevydavaj vůni protože todle by byla hlína.
Kresba parádní v pohybu bílá a černá mi vyhovuje.bavilo pěkně se zhltla.