Googies Googies komentáře u knih

Práskač Práskač Jan-Erik Fjell

Tak tato kniha mě uchvátila. Jak já miluju severské krimi!!!

23.10.2019 5 z 5

Poslední dny Jacka Sparkse Poslední dny Jacka Sparkse Jason Arnopp

No jako pro mě úplně úžasná kniha. Jak je tam popsáno video z youtube...měla jsem to pořád před očima!!!

11.10.2019 5 z 5

Dívky ve vodě Dívky ve vodě Victoria Jenkins

Sice jsem tušila, to spojení mezi Chloe a Adamem, ale i tak mě tato kniha dost bavila. Těším se na další případ. :)

03.10.2019 5 z 5

Podzimní případ Podzimní případ Anders de la Motte

Uzasna knizka!!

20.09.2019 5 z 5

Nezavírej oči Nezavírej oči Holly Seddon

Nejvíc mě asi zasáhlo to, co se stalo s Kalem. To mi z toho opravdu bylo smutno. Celou dobu jsem si říkala, co se s ním asi stalo, když byly části z přítomnosti. A když to tam konečně bylo, tak mě to dost zasáhlo. Jinak jsem si od začátku říkala, že ta Sára je nějaká divná, pošahaná.

Knížka byla pro mě prostě super. Bavila mě a úplně pohltila.

05.09.2019 5 z 5

Sídlo smutku Sídlo smutku Gail Godwin

No jako nevím no. Těšila jsem se dost na tuto knihu, ale zklamala mě, a dost. Bavila mě až posledních cca 10 stran. Prostě tenhle typ psaní mi asi není moc blízký. Bohužel no. :(

03.09.2019 2 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Ja tu spisovatelku miluju!

24.08.2019 5 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Jednoduše krása!!!

23.08.2019 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Proste miluju tuhle spisovatelku!!! Skvele knizky, kdyz si chcete odpocinout a moc nad tim nepremyslet. Jen se strhnout pribehem.!!

20.08.2019 5 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Achjoo... Proc to skoncilo?!?!?!

19.08.2019 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

No konec proste :D prectena za 10 hodin s pauzama :D uplne me pohltila!!

17.08.2019 5 z 5

Sí, vole! Sí, vole! Pavel Liška

Super knížka. Úplně vám dodá chuť taky zažít nějaký ten trip.

06.08.2019 5 z 5

Furyborn Furyborn Claire Legrand

Jako vazne??? Jedna cast pribehu, co me zajimala vic, skoncila samozrejme otevrene a ta druha, skoncila sice taky otevrene, ale takovym dobrym stylem. A zacala me i bavit. Ja chci dalsiiiii diiiil!!!!!

31.07.2019 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Vubec mi nevadilo, ze to nakonci bylo tak rychle. Aspon to jen shrnula. A mela jsem co delat, aby mi neukapla slza.

11.07.2019 5 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

To jako vazne? Ten konec? Ale napadlo me to driv :D hned jdu na ctvrty dil :D

10.07.2019 5 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Cte se sama, ale uz ted si rikam, o cem budou dalsi dva dily. Vzdyt se to stale opakuje, pohadaji se, ona svata odejde a fuuurt dokola. Tessa mi je min a min sympaticka. Doufam, ze se to zmeni :)

09.07.2019 3 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Super oddychovka. Precteno za jeden den.

07.07.2019 5 z 5

Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí Marc Elsberg (p)

Zajimave a aktualni tema. Ale mela jsem celkem bordel v tech postavách, kdo ke komu patril apod.

06.07.2019 4 z 5

Ostrov Ostrov Sigríður Hagalín Björnsdóttir

Tak to bylo neco!! Docela k zamysleni.

01.07.2019 5 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Při čtení jsem si ten děj stále promítala jako film. Bylo to v tom stylu psané. Četlo se to dobře, jen některé pasáže byly zbytečně dlouhé.

27.06.2019 3 z 5