Googies komentáře u knih
No jako pro mě úplně úžasná kniha. Jak je tam popsáno video z youtube...měla jsem to pořád před očima!!!
Sice jsem tušila, to spojení mezi Chloe a Adamem, ale i tak mě tato kniha dost bavila. Těším se na další případ. :)
Nejvíc mě asi zasáhlo to, co se stalo s Kalem. To mi z toho opravdu bylo smutno. Celou dobu jsem si říkala, co se s ním asi stalo, když byly části z přítomnosti. A když to tam konečně bylo, tak mě to dost zasáhlo. Jinak jsem si od začátku říkala, že ta Sára je nějaká divná, pošahaná.
Knížka byla pro mě prostě super. Bavila mě a úplně pohltila.
No jako nevím no. Těšila jsem se dost na tuto knihu, ale zklamala mě, a dost. Bavila mě až posledních cca 10 stran. Prostě tenhle typ psaní mi asi není moc blízký. Bohužel no. :(
Proste miluju tuhle spisovatelku!!! Skvele knizky, kdyz si chcete odpocinout a moc nad tim nepremyslet. Jen se strhnout pribehem.!!
No konec proste :D prectena za 10 hodin s pauzama :D uplne me pohltila!!
Jako vazne??? Jedna cast pribehu, co me zajimala vic, skoncila samozrejme otevrene a ta druha, skoncila sice taky otevrene, ale takovym dobrym stylem. A zacala me i bavit. Ja chci dalsiiiii diiiil!!!!!
Vubec mi nevadilo, ze to nakonci bylo tak rychle. Aspon to jen shrnula. A mela jsem co delat, aby mi neukapla slza.
To jako vazne? Ten konec? Ale napadlo me to driv :D hned jdu na ctvrty dil :D
Cte se sama, ale uz ted si rikam, o cem budou dalsi dva dily. Vzdyt se to stale opakuje, pohadaji se, ona svata odejde a fuuurt dokola. Tessa mi je min a min sympaticka. Doufam, ze se to zmeni :)
Zajimave a aktualni tema. Ale mela jsem celkem bordel v tech postavách, kdo ke komu patril apod.
Při čtení jsem si ten děj stále promítala jako film. Bylo to v tom stylu psané. Četlo se to dobře, jen některé pasáže byly zbytečně dlouhé.