Grety komentáře u knih
Úplná spokojenost, přečtena za dva dny. Vedla mě k zamyšlení a prostudování kvadruplegie.
Ta Julie mě pěkně štvala, furt někam lezla a ani se nenazere... Alespoň, že je krásná a křehká a Florian má koho zachraňovat a okukovat. Příběh čtivý a jednoduchý.
Pokračování z předešlých linek jsou dobrá, i když ne dotažena. Zde je až moc Blechy a jejich potíží. Případ kůže tam byl nějak docpan a náhodou vyřešen .
Příběh ne úplně opětované lásky, který se dobře čte. Cathy a její přátelé jsou člověku milí, i když jsou výstřední a někdy zabíjí.
Hlavní hrdina je psychicky narušený, sebelitujici se trápak. Příběh zdlouhavý údajně záhadný, musela jsem se nutit dočíst to.
V tomto díle mi něco chybělo, Luc a Lively nakonec budou přátelé nebo co?
Každá rodina má své tajemství. Tchýni jako Anna by chtěl každý....
Nechápu ten název.. proč dokonalá??? Takový mix všeho s nedokonalostmi.
Kdysi mně četla máma, teď já četla synovi, někdy mi to přišlo krkolomné..Ale synek spokojený a budeme číst znovu .
Mám ráda i v takovém příběhu trošku romantiky, ale moc surové popisy vražd a čitelný konec snižuje hodnotu.
Já nevím, ale tahle jednoduchá ženská, co se sama zabíjí mi vůbec nesedla. Když chce svůj život změnit vysaje konto manželovi a vrhne se do pobytu plného obžerství a chytí se kámošek burtic a žerou. Na druhou stranu vtipné a romantické to bylo. ..
Pokračování v duchu předešlých dílů. Mám ráda toho chlapíka, co je a není bůh, démon a nebo člověk. Poslední půlku, jsem se do toho musela nutit, bylo překombinované a moc naivní i na mé romantické ❤️.
Pokračování toulek čaroděje, jeho pána a mnoha národů. Mnoho zajímavých postav, příběhů myšlenek, někdy až moc. Ovšem nás mocný čaroděj, pořád nezklamal.
Osudy otroka a jeho hrátky s princem se mi líbily. Náš Ezarijec je tvrdý chlapík a vydrží mnoho, je to nadaný a mocný čaroděj. Poslední třetina knihy už nebyla tak čtivá, ale nelituji, že jsem vydržela.
Ten Ian a jeho psycho matka mě fakt nebavil. Trošku mi to zkazilo dojem i z předešlých knih..
Aimee mě trošku pobavila svou šílenou láskou a vírou v cokoliv, co by jí vrátilo její vysněný život.. občas to bylo přetažene, ale jako čtení do vlaku, super
Kniha přečtena rychle, co se týče počtu mrtvých a nezjištěni zmizení třech pubertaku, přiřazené za vlasy. Ale Kim jsem si oblíbila a fandila jí.
Nadčasové téma, hodné zamyšlení. Sympatický hrdina, peněz chtivi padousi, troška ze života Pigmeju. Za mě povedené.
Oběť nebo tyran, obojí se prolíná u každého z hrdinů a vlastně u každého z nás. Psáno pohledem více postav, celkem napínavé ale těch nemocných bylo na jednom místě opravdu moc..