Grety

Líbilo se mi prolínání vzpomínek a současnosti, asi každý to zná, že si pamatuje někoho, kdo už je po 20 letech úplně jiný. Kate zase všechno vyřešila a napravila, škoda těch mrtvých ...

Detektiv a jeho kocour jsou sympatičtí, ale mě to přišlo přitažené za vlasy. Pomatená psychiatrička a její pacienti mě nějak nenadchli ..

Paličatá a vzdorovita Erika mě celkem, baví člověk neví zda jí pilotovat nebo nakopnout...

Nějak jsem se v tom motala, co je realita a co fikce? Za mě někde, až moc propletené.

Tady už mi ta Kate přišla příliš nesmrtelná a Amišové zfanatizovaní nějak moc. Ale pořád dobrá kniha se zajímavou zápletkou.

Můj šálek kávy, drsná spravedlivá policistka a kupa zlých zkorumpovaných poldů. Těším se na další díl.

Strike a Robin mám prostě ráda, když se do detektivní příhody ještě vtěsna trocha romantiky jsem spokojená.

Za mě moc prekombinovane, celý život se užírat smrtí z dětství a kvůli pomstě objetovat dceru, no nevím...

Napínavý a zamotany příběh. Kim a Tracy mají společného víc než si myslí..

Super zápletka, dávný kostlivec ve skříni vypadl a řada bývalých prominentních studentů je postupně zlikvidována. Další na řadě se jen třesou, neboť ví odkud vítr vane...

Dobrá, čtiva kniha, ale místy pritazena za vlasy. Hlavní hrdina je snad nesmrtelný a archívy ve Švédsku nefungují?

Dobrá, čtiva a napínava kniha. Napětí až do posledních stran.

V průběhu čtení jsem chvíli hlavní hrdinkou pohrdala a chvíli jí litovala. Žádná silná osobnost to teda není. Kdo je pachatelem se dá vydedukovat poměrně brzy, ale konec se ještě pěkně zamotal :)

Oblíbené období historie sepsané čtivě a zábavně. Možná je hlavní hrdina jako brouk pytlík, jež všechno zná a všude byl, ale mně přirostl k srdci.

Pro mě příjemné překvapení. Zajímavé momenty z života tří generací v naší matičce zemi. Po dočtení jsem přemýšlela, jak bych se chovala za totalitního režimu, zda bych byla jako pan Leopold, Václav či dopadla jako Oldřich. Po bitvě každý generál ..

Po delší době jsem si knihu přečetla znovu a musím říct, že se mi líbila snad víc než poprvé. Mám ráda knihy z lékařského prostředí a historie, pro mě TOP.

Model hlavního hrdiny ubožáka, který nemá žádný osobní život a věnuje se jen práci, a to až tak, že se zblázní je teď super oblíbený u autorů všech národností. Tenhle Wolf mě teda nenadchl, sympatie ve mně nevzbudil. Osobně by mě zajímalo kolik reálných detektivů takto žije..

Jako bývalou studentku sice zvířecí medicíny se mi to moc líbilo, v řadě situací jsem se našla a zavzpomínala si. Vhodné na cesty, nenáročné a vtipné.

Manželský pár a jejich sousedé, velice zajímavá sebranka. Jsou hlavní hrdinky nejlepší kamarádky nebo rivalky, kdo je oběť a kdo pachatel ? Každá z postav má své tajemství. Příjemné čtení nejen na dlouhé zimní večery.

Čtivé, více dějových linek jež se pěkně střetnou. Zajímavý konec, zkuste.