groula komentáře u knih
Právě dotčena. Řekl bych že předchozí knihy se mi líbily víc, ale i tahle je skvělá
No tak nevim. Po přečtení oslavných komentářů jsem si knihu přečetl. Srovnání s románem 1984 je možná na místě, ale ten byl mnohem čtivější a akčnější.
Kniha mě vyloženě nudila.
Jó je to zajímavý, telestěny, odtržení od reality a útěk do poklidu večerního sledování "rodinky", pálení knih jako semínek zla. Ok námět super, ale styl podání, nic moc.
Kniha mě začala bavit až v samém závěru útěkem hlavního hrdiny, do tý doby plácání prázdný slámy a prázdný slova.
Bohužel...
Skvělá kniha.
Již dlouho se mi nestalo, abych knihu přečetl s takovým napětím a zatajeným dechem.
Jedinečná kniha o situaci kosmonauta "zapomenutého" na planetě Mars.
oproti staříkovi již hodně překombinované, a zahranou. Analfabetka zdaleka nedosahuje kvalit předchozího díla.
Skvělá kniha, hlavně ta neuvěřitelná plejáda nemožných situací, který se nějak prolnou a dávají smysl.
geniální,
Kniha, kde sem po přečtení kapitoly o úklidu nabyl dojmu, že spisovatel navštívil byt, v němž rukou ženy vládne matka mých dvou dětí :-)
asi je to všude stejný :-)
Stejně jako kniha Poutník z Mohhameda, Skvělé, čtivé, spádovité.
klasickej Kulhánek. Kniha je, jako všechny jeho knihy, famózní....
Myslím, že kniha je aktuální v každém režimu, v každém století.
A neustále mě naplňuje pocit, že popis skutečnosti se stále více podobá době, v které žijeme, či nám ji vládnoucí třída snaží vnutit.
klasika, klasik, mohl bych ji číst stále dokola. Ostatně jako všechny knihy tohoto autora
Skvělá kniha, popisující situaci po EMP. To co ji trošku kazí na kráse, je to, že je psaná na reálie v USA a to našinci přeci jenom tolik nevleze pod kůži....
husto hustá kniha o tom, co se stane až přestane fungoval elektrický proud.
Až z toho mrazí, když si člověk uvědomí, že by to klidně mohla bejt pravda ....
Miluji filmovou verzi, a knihu jsem přečetl po cca 15 letech po shlédnutí filmu, což je ostuda. Kniha je stejně skvělá jako film, a vlastně i lepší.
Tohle je přesně styl humoru, který mi plně vyhovuje.
velmi čtivé a neuvěřitelné zároveň, že se děj jednoho dne dá popsat na tolika stránkách :-)
Nebýt toho závěru, kde sem málem puknul vzteky nad neschopností zúčastněných a nesmyslnosti počínání, bych dal plný počet.
Kniha je ale skvělá....
Velmi zajímavá kniha, strhující děj a ačkoli má kniha tolik stran, její čtení absolutně nenudí.
Postapokalitický svět, to já rád :-)
geniální, neskutečně čtivé. Krátké kapitoly, jedinečný děj. Skvělá kniha. Čte se jedním dechem až je člověku líto, že ji tak rychle přečetl :-)
jedním slovem hrůza.
Knihu mi zapůjčil kolega z práce a netuším, jestli se mi chtěl za něco pomstít, nebo si prostě mymslel, že se mi to bude líbit.
Humor založen na primitivnosti jednotlivce, kterýžto svojí blbostí všem dělá problémy je mi naprosto odporný.
Navíc jazyk, jakým je kniha psána je děsivý. Zasmál sem se jenom dvakrát a to mi na knihu o 262 stránkách, která má bavit, přijde žalostně málo.....