Gugu komentáře u knih
Musím říct, že mě osobně knížka zas tak nezaujala, četla jsem ji na několikrát, rozhodně jsem nemůžu říct, že bych se od ní nemohla odtrhnout. Svým způsobem mi vadilo i nářečí, které je v celé knížce, což je ale osobní preference každého. Takové Bábovky se mi líbily asi víc. Nějak to nebylo úplně ono.
Kniha čtivá, místy vtipná, ale.... něco mi v ní chybělo, nebylo to úplně ono jako u jiných knih tohoto žánru.
Přečetla jsem nejdřív Hanu a kvůli této jsem si koupila Slepou mapu. Styl psaní autorky stále stejně skvělý...který mi vyhovuje, pěkný příběh, od kterého se nebudete moci odtrhnout... prostě knížka, kterou chcete v knihovně mít, ne si ji jen přečíst...aspoň tedy já. Určitě si jdu hned koupit Hotýlek.
Krásná kniha, čtivá, se spádem, zároveň smutná, místy i vtipná. Hned jsem si koupila od autorky další. Doporučuju k přečtení.
Knihu jsem přečtla za dva dny, poutavý a čtivý příběh, i když jsem občas měla problém s představivostí popisovaných "úkonů". Trochu mimo mi přišla pasáž, kdy Ashley zajímá, zda Bena přitahuje jako žena.. v takových podmínkách a za takových zdravotních komplikací si nemyslím, že by tohle v danou chvíli někdo řešil. Ale celkově kniha velmi pěkná.
Pohodové čtení, odpočinkové, trefila se mi do nálady, nehledě na to, že jsem měla neustále potřebu něco vařit :)
Kniha mě téměř nezaujala, několikrát jsem ji odložila, asi se mi netrefila do vkusu.. navíc způsob psaní mi taky úplně nevyhovoval, kniha celkově postrádá spád. Navíc víc než půlka knihy je věnována popisu soužití s "geniálním" dítětem, než řešením vztahu muže ke dvěma ženám. Tedy ani příliš nechápu doporučení a nadšenou recenzi paní Třeštíkové.
Včera koupila, dneska dočetla, perfektně napsaná kniha, jednotlivé příběhy pospojované a provázané, ale hlavně výborně čtivé. Prvotina Radky Třeštíkové mě zas tolik nezaujala, kniha To prší moře se mi líbila, ale Bábovky jsou pro mě excelentní.