hanap komentáře u knih
Poslouchala jsem audio četbu. Díky skvělému přednesu, docela dobrý. Mám jen pocit, že už jsem něco podobného četla (slyšela).
Krásné. I pro mě je autorka nová. Kniha je napínavá a zasazena do drsné doby. Moc jsem čtení této knihy užila.
Děkuji ČR2, zajímavé vyprávění, citlivě načteno. Příjemný zážitek.
Mám od Dominika Dána přečteno již několik knih, tato " Popel všechny zarovná " poslouchám jako audioknihu a je to pro mě zatím nejlepší díl, ale ještě jich mám hodně před sebou. Vynikající je Marian Geišberg, který knihu načetl.
Opět poutavé čtení o náčelníci Kate Burkholderove a amišské komunitě. Doporučuji.
Krásný, krásně vystavěný příběh. Poslouchala jsem audio četbu, výborný p Stránský I pí. Krausová.
Výborná česká detektivka. Uvěřitelný příběh komplikovaných rodinných vztahů a majetků.
Hodně dramatický, propletený, místy i humorný příběh, který udrží čtenáře u knihy napětí. Jeden z nejlepších od autora.
Milé čtení o vánocich a přípravách na ně, také o soucitu s chudými a hlavně o lásce.
(SPOILER) Poslouchala jsem audio, hodně mrtvých, hlavní hrdina prokoukne všechny intriky a odráží neohroženě útoky na jeho osobu a i když hodně potlučený, vyjde z toho jako vítěz.
Za mě dobrý.
Poslouchala jsem nádherně zpracované audio na irozhas. Hrůzy o kterých se dovídáme po tak dlouhé době. Ve mně to zanechává hlubokou vzpominku na toto vyprávění. Děkuji paní Lednické, za tak poutavý román.
Tuto knihu jsem jako malá čtenářka dostala k vánocům a nyní ji čtu vnoučkovi. Jak ten čas letí a knížka nás stále baví.
(SPOILER) Detektiv Warwick v druhém díle je už platným členem policie. Je povýšen a přeložen do proti drogové jednotky.
Poslouchám jako audio v podání Václava Knopa.
Příjemná společnost k práci. Detektiv Warwick je sympatický mladý muž a jeho práce u policie mě docela baví.
Bohužel jsem začala posledním dílem, takže honem začít od začátku. Myslím, že to stojí za to.
Napínavý a uvěřitelný Dominik Dán. Stále si udržuje vysokou kvalitu textu, Jsem zvědavá, kdy si Richard Kraus a jeho kolegové propijou játra.
Měla jsem velká očekávání, kniha mě nezaujala, dočítám jen silou vůle.
Výborně napsaný trller, atmosféra va městě je horká jako počasí. Výborné čtení do dnešních tropických dní. Čtu další díl.