hanina.k hanina.k komentáře u knih

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Další skvostná kniha od mé oblíbené spisovatelky. Skvostně zpracované téma rasismu, předsudků. Kniha mi otevřela oči. Doporučuji!

07.11.2017 5 z 5

Dělám si to sám Dělám si to sám Martin Váša

Tato kniha mě mile překvapila, skvělá oddychovka a dlouho se mi nestalo, že by mě kniha takto rozesmála, rozhodně doporučuji, skvělý smysl pro humor a rozhodně zvedne náladu, když nemáte moc dobré období. Knihu jsem si pořídila i domů a je zařazena mezi mé nejoblíbenější. DOPORUČUJI!

16.10.2017 5 z 5

Člověk jménem Dave Člověk jménem Dave Dave Pelzer

Naprosto neskutečná trilogie, která mi toho hodně dala. Četla jsem ji jedním dechem. Rozhodně doporučuji, další kniha, která otevře oči.

26.09.2017 5 z 5

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Už dlouho mě žádná kniha takhle nenadchla. Úžasný příběh a rozhodně doporučuji!!!

20.09.2017 5 z 5

Najít světlo ve tmě Najít světlo ve tmě Simona Vlková

Líbí se mi síla autorky, že přes to všechno co zažila, tak se k tomu musela znovu vracet, když tu knihu psala a vše si to znovu prožít. Kniha se mi líbila, určitě si myslím, že pomůže člověku, kterému někdo zemřel, pomůže mu překonat ztrátu a už jen samo vědění, že není jediný, kdo to prožívá, pomůže. Paní Vlková napsala knihu proto, že chtěla očistit dceru a uvést vše na pravou míru. Kniha mě rozesmutnila, ale i zahřála u srdce a motivovala mě. Takže za mě 5 hvězdiček.

29.06.2017 5 z 5

Svět za světem Svět za světem Mary Poisson King

Napínavý, čtivý a zajímavý příběh. Kniha se mi vážně líbila. Milovníkům sci-fi, fantasy vřele doporučuji!

13.04.2015 5 z 5

Dívka, která sahala po hvězdách Dívka, která sahala po hvězdách Sarah Addison Allen

Krásný, čtivý a napínavý příběh. Četla jsem ji jedním dechem a určitě doporučuji. Stojí za přečtení.

13.04.2015 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. Skvělý příběh. Opravdu stojí za přečtení.

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Četla jsem ji jedním dechem. Stojí za přečtení. Doporučuji.

21.09.2014 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Reálná kniha. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Stojí za přečtení, doporučuji.

21.09.2014 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Od této autorky jsem takový příběh opravdu nečekala, ale kniha mě mile překvapila a určitě stojí za přečtení! :)

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Kniha je pěkná, nevím proč, ale čekala jsem od ní něco víc. Přesto nelituji, že jsem si ji koupila. Stojí za přečtení, má své kouzlo.

21.09.2014 5 z 5

Kniha se mi velice líbila a opravdu nelituji, že jsem si ji koupila. DOPORUČUJI! :) Opravdu stojí za přečtení.

21.09.2014 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Kniha se mi líbila, je to má druhá přečtená kniha od této autorky, první bylo Prázdné místo. Četla jsem ji jedním dechem a závěr byl pro mě šokující, to bych opravdu nečekala.

07.05.2014 5 z 5