Havrnka komentáře u knih
Opět strhující čtení. Jsem ráda, že takoví zločinci,jako byl Jurek Waltera, jsou pouze literárními postavami.
Knihy J. Dealera jsem v minulosti hodně četla. Jeho detektivky měly napětí a spád. Toho jsem se dočkala i u knihy Hodinář. Vybrala jsem si ji do knižní výzvy, i když je to 7.díl s vyšetřovatelem Lincolnem Rhymou. (S ním jsem četla Sběratel kostí).
Tento díl se mi líbil víc než první. Ten jsem četla ještě před tím, než jsem se připojila ke čtenářské výzvě.
Děj měl větší spád, napínavé pasáže. Tentokrát jsem se v pachateli spletla.
Ráda jsem se k této knize po dlouhých letech vrátila. Dodnes umím většinu veršů zpaměti.
Každá mladá dívka by ráda poznnala alespoň kousek takové vášně, kterou vsobě měla Manon
Krásné pokračování "Miluj mě jakkoli". Takové to ženské čtení, romantické s mírným erotickým nádechem. Těším se na třetí díl.
Vynikající, strhující, nedá se odložit!!!! Stejně jako předešlý díl
Přestože fejeton nepatří mezi mé oblíbené žánry, knihu P.S. jsem přečetla s lehkostí. Jak již někdo napsal přede mnou, je to takové povídání o běžném životě, ve kterém se občas najdete. Nejvíc se mi líbilo povídání o dětech. Zcela souhlasím s tím, že dítě vás plně pohltí. Slovy paní Geislerové "..Mít dítě znamená, že dítě má vás.." A já dodávám : je jedno, jestli mu je jen pár dní nebo už čtyřicet !!!!
Úžasné čtení! Moc nečtu scifi, ale tato kniha se četla sama. Doporučuji.
Od J.Caplin jsem četla Kavárna v Kodani. V této knize se mi líbil popis Kodaně, až jsem dostala chuť se do tohoto města vypravit.
Hrad ve Skotsku zase čtenáři přiblíží krajinu ve Skotsku, skotské tradice a jeho tradiční jídlo. Odpočinkové čtení.
Kniha se mi líbila. Méně drsná, ale přesto strhující. Doporučuji.
Kniha je nabitá stupňovaným napětím. Chvílemi jsem se bála obrátit stránku, abych se "vyhnula" další brutální vraždě. Opravdu mi běhal mráz po zádech!!!
Krásný příběh odehrávající se na pozadí francouzské revoluce. Velmi příjemné čtení.
Pomalejší rozjezd děje, ale postupně začne gradovat! Chvílemi jsem měla i husí kůži. Opět jednička!!!
Jsem ráda, že mě výzva dovedla až k této sbírce K.J.Erbena. Po desítkách let jsem si připomněla krásné básně.
Kniha se četla dobře. Líbilo se mi, jak autorka přehledně rozlišovala myšlenkové pochody pachatele.