he.olca he.olca komentáře u knih

Hodina po půlnoci Hodina po půlnoci Hana Marie Körnerová (p)

Napínavé, čtivé.... Román se mi dostal do ruky náhodou, ale přečtený byl jedním dechem.

30.09.2015 4 z 5

Carolina Carolina Hana Marie Körnerová (p)

Příjemný příběh, přečtený jedním dechem.

30.09.2015 4 z 5

Pilíře země Pilíře země Ken Follett

Úžasný příběh, který ani chvilku nenudil. Po dočtení knihy mi bylo hrozně líto, že se dál nemohu ponořit do děje, který mě naprosto pohltil!

30.09.2015 5 z 5

Zlověstný úplněk Zlověstný úplněk Nora Roberts

Napínavé, příjemné čtení.

21.01.2014 4 z 5

Půlnoční zátoka Půlnoční zátoka Nora Roberts

Moje první kniha od Nory. Měla jsem chuť na oddychovku, romantiku... Povedlo se, výborně se prolínala minulost a současnost. Napínavé a čtivé.

08.01.2014 4 z 5

Natascha Kampusch Natascha Kampusch Allan Hall

Příběh, nad kterým musíte dlouho přemýšlet..... I když se mi zdálo, že je dost nadlehčený v porovnání s hrůznou skutečností. Od knihy jsem čekala více.

08.01.2014 3 z 5

Lásky Žofie Bosniakové Lásky Žofie Bosniakové Jožo Nižnánsky

Velice oblíbená a zajímavá četba, stejně jako Čachtická paní a Žena dvou mužů. Doba studených hradů mě zcela pohltila.

11.09.2013 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Čekala jsem více příběh a méně erotiky, ale tohle bylo spíše "pornočtení". Nicméně oddychovka super-pro teplé letní večery.

18.08.2013 4 z 5

Sluncem spálená země Sluncem spálená země Elizabeth Haran

Oddychovka, nastínění kultury jiné země. Celý příběh je velice čtivý, kniha mě bavila.

18.08.2013 4 z 5

Pravidla moštárny Pravidla moštárny John Irving

Do knihy jsem se nemohla vůbec začíst. Je tam vše tak do detailů a psáno opakovaně, že mě to moc nenadchlo. Ale jinak je příběh krásný, poslední třetinu už jsem hltala. Film byl miniaturní výcuc, ve kterém bylo změněno dost podstatných věcí. Ale tak už to bývá... Určitq se ke knize vrátím.

25.07.2013 4 z 5

Pouto krve Pouto krve Kitty Sewell

Kniha celkem napínavá, od půlky se čte jedním dechem. Nebavilo mě moc prolínání časových úseků života- minulost, přítomnost.

11.03.2013 3 z 5