Hedwik

Zajímavě napsaná kniha. Osobně takové téma nemám moc rád, ale dal jsem na doporučení a nelituji. Kniha mě vzala za srdce a přinutila opět začít více číst.

Klasika, která by neměla nikomu utéci. Ač příběh znám, hltal jsem jej jedním dechem.

Koukám, že tady budu asi jediný mužský, který knihu četl :) Musím říci, že jsem knihu přečetl na dovolené a to jedním dechem. O klasickou červenou knihovnu se nejedná a možná, že bych dal méně hvězdiček, ale námět pojednává s velmi citlivým tématem a i chlap by měl přijmout tento žánr. Ve výsledku...ano kniha mě bavila, osud velmi smutný, buhví kolik takových lidí na světě žije a chce žít.

Take jsem knihu zacal cist, kdyz jsem byl maly, ale nedocetl a jsem za to rad neb jsem si ji precetl az nyni, kdy jsem starsi a uzil jsem si kazdou stranku. Verneovka do kazde knihovny !

Úžasný komiks, který předčil veškerá má očekávání. Kniha je velice pěkně napsána a ilustrována. Osvětluje čtenáři osobu Skrblíka, ukazuje nám a vysvětluje jak Skrblík přišel k cylindru, šatům, brýlím a samozřejmě jak byl vybudován majestátní trezor. U knihy jsem se nasmál. Kniha může být jak pro malé, tak pro velké i když velkým čtenářům budou nejspíše docházet některé souvislosti a bude si příběhy více užívat. Za mě veliká paráda :)

Další kniha, která by neměla chybět v každé domácí knihovně.

Skvěle napsané, vypjatější a zároveň děsivější knihu jsem snad nečetl. Byl jsem absolutně zatáhnut do děje knížky, prožíval jsem se všemi hrdiny jejich osudy. Měl jsem chuť křičet, měl jsem chuť se zastávat nespravedlivých a otevírat oči ostatním. Mrazí mně ještě teď.

Doporucuji knihu cist pri pustenych The Doors, umocnuje to zazitek na druhou.

Po první knize od Rudy mořeplavce jsem si musel přečíst další knihu. Pan mořeplavec nezklamal a i když stále netoužím vyrazit na moře, díky jeho vyprávěním jsem měl pocit, že stojím vedle něho na můstku a pomáhám jemu a kamarádům odstraňovat kamna z kajuty. Je mi jasné, že u této knihy nezůstu a brzy se vrhnu na další.

Velmi hezká kniha s chytrou myšlenkou. Pár věcí jsem v knize postrádal a během čtení jsem doufal, že už, už, dojde k rozuzlení, ale ono ne. Má to snad být příprava pro druhý díl? Však kniha se četla sama, díky.

Velice pusobiva a ctiva kniha, ktera by nemela chybet v zadne knihovnicce automobiloveho a motocykloveho nadsence. Trochu mi dojem kazil az zaver knihy, dokazal bych si predstavit o fous jinaci konec, ale respektuji pana spisovatele a urcite bych knihu doporucil k precteni. Nadech starych casu z knihy primo pristi a o zadne takove knize jsem dosud neslysel, ktera by tak hezky popisovala technickou historii.

Neskutecne, veliky prozitek od zacatku az do konce. Mel jsem pocit, ze sedim vedle Coffeyho na kavalci v cele a nebo, ze stojim pred dozorcim stolem a jsem bezprostrednim svedkem toho vseho. Pribeh, ktery je velice zive napsan. Vim, ze se budu opakovat, ale neskutecne, tleskam!

Velice ctive, seznacni ! Ale co jineho se da napsat o romanech tohoto spisovatele? :)

Prvni kniha, kterou jsem od tohoto spisovatele cetl a hned si me ziskal. Knihu jsem cetl, kdyz mi bylo 15 let a stale se k Vernemu vracim, stale ctu jeho knihy a doufam, ze jeste dlouho budu cist.

Po nějaké době jsem se vrátil k tomuto žánru, k tomuto autorovi a i když je kniha napsaná ve velmi poutavém stylu, jak jinak :) tak si z ní nesednu na zadek jako z předešlých. Možná je to tím, že člověk už pozná rukopis a myšlenku, stejně jako u seriálu Colombo. Téma zajímavé, jen to propracování bych čekal hlubší. Však doporučuji k přečtení.

Musím přiznat, že tuto knížku jsem si vybral trochu jako znouzectnost, nechtělo se mi do ní a až na mě přišel jednou hlad a já nevěděl co číst. Nyní už vím jak jsem byl hloupý! Krátká a úzká knížka, ale velmi dlouhý a hluboký obsah! Tleskám!

Knihu jsem dočetl, založil do knihovny vedle ostatních ze Zeměplochy...a pak to přišlo. Někde v dáli přišla Smrť. Nohy z jílu je velice hezky napsaná knížka i když jaká kniha od Terryho není i když Noční hlídkou si u mě nastavil laťku. Musím číst další, abych tu laťku přelezl, na takový tělocvik se velmi těším :)