helcavo komentáře u knih
Četla jsem knihu vícekrát a vždy mě moc bavila. I když je příběh možná maličko klišé, i tak je kniha mému srdíčku velmi blízká.
Četla jsem tuto knihu v anglickém podání a musím napsat, že ačkoliv mě příběh poměrně bavil, moc nadšená jsem z knihy nebyla. Tím, jakým způsobem je příběh napsán na mě působí dojmem, že je určen spíše pro mladší čtenáře. Na druhou stranu, situace, které se v příběhu odehrávají mi nepřipadají přiměřené k tomu, jakým stylem a pro koho je to napsáno. Kniha opravdu není špatná, ale tato nesrovnalost mě při čtení častokrát zarážela.
Krásnější básnickou sbírku jsem doposud nečetla. Prévertovy básně jsou naprosto úžasné. Nemůžu si knihu vynachválit, za mě opravdu topka
Některé básně jsou moc krásné, jiné mi připadali trochu slabší a moc mě neoslovily
Za mě asi nejlepší kniha z Greenovi tvorby. Nemůžu si ji vynachválit.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih vůbec. Četla jsem ji již několikrát a stále mě nepřestává inspirovat.
Kniha mi nepřipadala nakonec moc zajímavá. Měla jsem od ní větší očekávání, jelikož s Coelhovou tvorbou mám většinou moc dobré zkušenosti.
Za mě velice úchatná kniha. Četla jsem již několikrát a stále ji mám moc ráda. Konec příběhu je naprosto poetický a ve své tragičnosti kouzelný.