Helena Lacková | Komentáře u knih | Databáze knih

Helena Lacková Helena Lacková komentáře u knih

Princ Princ Sylvain Reynard

Zajímavé propojení s nadcházecí trilogií, těším se

16.08.2015 5 z 5

Hrdinské činy mladého donchuána Hrdinské činy mladého donchuána Guillaume Apollinaire

kniha je spíše šešit o 63 stránách , ale plná prasáckého sexu. Najdeš zde pedofílii, incest ve všech podobách, zoofílii a spoustu dalšího nechutného. Znechuceně jsem se nemohla odtrhnout, co horšího se ještě dočtu

14.08.2015 1 z 5

Alice v zrcadle Alice v zrcadle Jo Kingsley

Až u této knihy jsem si uvědomila, jak je toto onemocnění mozku závažné. Doporučuji přečíst

20.07.2015 5 z 5

Neodolatelný Neodolatelný J. R. Ward (p)

Skvělá oddechovka z červené knihovny. NejvětŠím pokladem autočiny tvorby pro mě zůstává BČD

10.06.2015 5 z 5

Naděje Naděje Henry Denker

Skvělá kniha.
Jen, kdyby všichni měli takovou naději a naše tělo by uzdravovala naše vůle. Bylo by to krásné

16.09.2014 5 z 5

Klinika Klinika Henry Denker

Je to moje první kniha od tohoto autora.
Kniha mě úplně pohltila.
Kniha vypráví o tom, jak můe být sláva krutá pro slabé povahy. Popisuje podrobně léčení alkoholičky. Nejvíce mě šokoval fakt, že hrdinku sexuálně zneužíval její dědeček, který byl reverendem. Hnusí se mi sexuální násilí vůbec, tím více pokud je pácháno na bezbraných dětech a páchá je člověk, který má být zástupcem Boha na zemi.

05.09.2014 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Doporučuji přečíst všem jako prevenci proti grogové závislosti

16.08.2014 5 z 5

Jmenuji se X Jmenuji se X A. J. Molloy

Kniha se mi moc líbila. Nechyběla romantika, luxus, touha, váěeň, tajemno. Doporučuji

15.08.2014 5 z 5

Lolita Lolita Vladimir Nabokov

Od knihy jsem čekala příliž mnoho a čekalo mě velké zklamání. Zpověď zvrhlíka byla tak zdlouhavá a místy zcela nepodstatná, že jsem z knihy zvládla jen prvních dvacet stran.

13.08.2014

Černý úsvit Černý úsvit Lisa Jane Smith

Opět skvělý příběh. Ukazuje, jak by se chovali lidé, kdyby byli něčí potravou nebo byli otroky svých predátorů

07.07.2014 4 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Nejlepší klasický román červené knihovny co jsem kdy četla :-)

06.07.2014 5 z 5

Hračka Hračka Sylva Lauerová

Na této knize se mi líbilo, jak si Markéta uměla užít život. Líbilo se mi jak moc ji miloval manžel, ikdyž věděl. Nemohla jsem uvěřit tomu, že tak schopná žena, potřebuje k tomu, aby ovládla muže kouzla. Některé pasáže knihy byly popisovány velmi zdlouhavě, aby jsme se těšili na to co příjde a to co přišlo bylo popisováno velmi obyčejně

03.07.2014

Mafián Mafián Simona Dankaninová

Skvělá kniha.
Ráda bych příběhy i dalších dvou bratrů.
Autorku budu mít v oblíbených

29.12.2024 5 z 5

Velká kniha českých pohádek Velká kniha českých pohádek Pavel Šrut

Slohová forma na mě působila uklidňujícím dojmem, to je to co od pohádek před spaním pro dítě chcete.
Pro dospělé jsou tyto pohádky známé, ale překvapí tím, že autor obdaroval postavy větší chytrostí

25.11.2024 5 z 5

Otrokyňa lásky - Miluje, keď rozkoš prichádza cez bolesť Otrokyňa lásky - Miluje, keď rozkoš prichádza cez bolesť Zuzana Bilavská

Čtivá kniha vhodná na dovolenou

20.09.2024 5 z 5

Nepřestanu tě milovat Nepřestanu tě milovat Robert Munsch

Kniha se mi dostala do ruky skrz čtenářskou výzvu. Soudě podle fotky autora jsem si myslela, že tenhle chlap není normální.
"Knihu" jsem si koupila a zoufale se smála a měla chuť si nafackovat jak jsem blbě utratila 200 ,- Kč
Myšlenka hezká.
Přečtení tohoto počin mě vede k otázce, kde je hranice mezi slohovou praci a knihou. ?

18.09.2024 1 z 5

Večeře v restauraci Domov Večeře v restauraci Domov Anne Tyler

Kniha je velmi skvostné dílo. Je nadčasová a myslím, že i za dalších bilion let se najde rodina, která v této knize najde ztotožnění s některou s postav.
Hlavní hrdinka byla velmi silná žena o rodinu se starala sama. Čelila spoustě problémů, nebojácně a schopně. Byla královnou rodiny a vládla svým dětem. Celý život se, ale bála, co by tomu řekli lidé

09.09.2024 5 z 5

Erotické pohádky Erotické pohádky Jitka Moody

Pohádka je příběh pro děti, vyznačuje se tím, že končí dobře, dětem by měla ukázat, že je správné konat dobro.
Na pohádky ze svého dětství často vzpomínáme a spousta z nás má tu svoji oblíbenou pohádku z dětství i v dospělosti
Myslím, že paní by se měla jít léčit.
Pokud chce dětem povídat co dělá král s královnou v ložnici nebo dospělým o tom, jak dračice vykouří vodníka.

10.08.2024

Získej mě Získej mě Stacey Kennedy

Skvělé, celá série se mi moc líbí. Přečetla jsem jedním dechem

23.05.2024 5 z 5

Procitlý milenec Procitlý milenec J. R. Ward (p)

BČD prostě miluji. Nejvíce mi sedí původní sestava Wrath, Rhage, Zsadist, Vishous, Phury, Thor.
Doplněnou o Butche, Johna, Rehvenge, Qhuinna.
Za mě by mohla série být tak do příběhů postav 15. dílu, a pak, už se jejich příběhy jen prohlubovat.
Jsem velkou fanynkou a je více než jasné, že zvědavosti budu číst dál. Miluji tuto ságu Zajímalo by mě zda-li se do děje vrátí Darius ?
Autorka každý rok vydá nový díl a já se velmi bojím, že sága zůstane nedopsaná nebo jako odkaz potomkům spisovatelky, kteří se budou snažit pokračovat a čtenář bude znechucen
Prosím neznáte daleké plány autorky ?
Děkuji

04.01.2024