helenkan Online helenkan komentáře u knih

Kouřová clona Kouřová clona Sandra Brown

Napínavý hned od začátku. Skvělé čtení.

21.10.2017 5 z 5

Večerní škola Večerní škola Lee Child

Jack Reacher mě ještě nikdy nezklamal. Knížky s ním si vždycky vychutnávám a užívám.
Doufám,že bude další pokračování. Těším se.
Vzpomněla jsem si. Zklamaná jsem byla a to, když jsem viděla film. Jak mohli obsadit do role J. Reachera herce Toma Cruise,to vůbec nechápu. Vždyť je to prcek.

10.09.2017 5 z 5

Abych tě milovala Abych tě milovala Johanna Lindsey

Opět autorka nezklamala. Romantika se vším, co k ní patří. Bezva čtení a relax.

13.08.2017 5 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Ti dva mě prostě baví. Opět napínavý hned od začátku až do konce a žádná nuda.

17.05.2017 5 z 5

Doktore, šťastný a veselý! Doktore, šťastný a veselý! Patrick Taylor

Super čtení pro příjemnou pohodu.

18.04.2017 5 z 5

Doktore, to byste se divil! Doktore, to byste se divil! Patrick Taylor

Bavilo mě to. Tentokrát byla hlavní postava hospodyně a ne doktoři. Vůbec to nevadilo. Bylo to stejně zajímavé a čtivé,jako díly, co jsem zatim četla.

19.03.2017 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Tohle je moje srdcovka. Četla jsem jí už několikrát.

28.07.2016 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Docela dobrá detektivka s pěkně napínavým koncem.Jen si myslím,že jsou tam některá místa zbytečně a dopodrobna popisována.Ale Cormoran Strike je sympaťák. :)

01.07.2015 5 z 5

Parádní čtení! Ještě,že jsem byla sama,smála jsem se jak blázen.Asi by si ťukal na čelo ten, kdo by mě viděl. :))) Humorný,občas bláznivý a hlavně pobaví.Rozhodně doporučuju a věřte,že nebudete zklamaný.

03.02.2015 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Dneska mi zrovna přišla,už se těšim až se začtu.:))))

16.01.2015 5 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

Příběh Oldřicha a Sylvy jsem si přečetla s velkou chutí.Zároveň jsem měla možnost vrátit se ve vzpomínkách do mého mládí a připomenout si svoje začátky a různé krušné chvilky tehdejší doby.A jen velké hurá a díky,že doba totality je pryč! Jen ještě dodám,knížka opravdu stojí za přečtení.

03.01.2015 5 z 5

Zásah odnikud Zásah odnikud Sandra Brown

To byl tak skvělý příběh, že jsem ho nemohla odložit, dokud jsem nebyla na konci. A ke všemu je téma docela aktuální. Tohle opravdu stojí za přečtení.

13.01.2025 5 z 5

Síla meče Síla meče Wilbur Smith

Co mě to zas napadlo,číst knížku od pátého dílu. A protože jsem nečetla díly předešlé souhlasím s komentářem Luigi1. Nemohla jsem si to vychutnat když neznám minulost postav. A proto radím, čtěte radši od prvního dílu.

09.01.2025 3 z 5

Pusťte světlo do tmavého večera Pusťte světlo do tmavého večera Jan Kholl

Co si o tomhle díle mám myslet, ani nevím. Ani jedna postava mě nezaujala, spíš mi byly nesympatické. A určitě vím to, že si nebudu pamatovat o čem knížka je. Za mě nic moc.

21.08.2024 2 z 5

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Přečteno trochu s přemlouváním. Spíš jen abych si splnila téma čtenářské výzvy. Nejsem z knihy tak nadšená jako většina čtenářů přede mnou.

23.03.2024 3 z 5

Kuk, mami, kuk, tati / Máma je nejlepší na světě Kuk, mami, kuk, tati / Máma je nejlepší na světě Willy Breinholst

Nenáročné,úsměvné.

07.06.2020 3 z 5

Popel ve větru Popel ve větru Kathleen E. Woodiwiss

Tohle já fakt můžu. Paráda.

24.04.2020 5 z 5

Nechci lásku nebeskou Nechci lásku nebeskou Catherine Bennetto

Já se docela pobavila. I když byla někdy Emma na pěst. :-) Tenhle humor já ráda.

27.02.2020 4 z 5

Odplata tě nemine Odplata tě nemine J. D. Robb (p)

Stejně skvělý a napínavý díl jako každý z téhle série. A vůbec nevadilo,že je vrah známý hned od začátku. Jen si přejete, aby toho zmetka našli co nejdřív.

18.01.2020 5 z 5

Lovci lebek : český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky Lovci lebek : český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky Hana Hindráková

Zajímavé nakouknutí do prostředí speciální jednotky. Dělat tuhle práci není opravdu lehké. Líbilo se mi to a četlo se fakt dobře.
PS: Jo a mimochodem nesnáším mafii.

07.01.2020 5 z 5