helenkan komentáře u knih
Nějak mi ta Helena někdy až štvala. Přišla mi až posedlá svou sestrou Luzynou. A ta přitom myslela jen na sebe a svůj prospěch. Evidentně pro něj byla schopná udělat cokoli. Helena se jí hodila jen aby jí tahala a omlouvala její průšvihy. Dalo se to číst, ale žádný zázrak.
Zrovna jsem doposlouchala na Dvojce. A co teď, kde honem seženu pokračování? :-) Sice mi Emmi nepadla zrovna do oka. Někdy byla sobecká a nepříjemná. Ale bylo to zajímavé a zvláštní čtení a mě se to líbilo. Dalo se čekat jaký bude konec i když jsem možná očekávala jiný. Asi bych to klasicky nečetla. Ale poslouchat? Paráda.
Zase pěkné počteníčko. A víte co mě na těchhle detektivkách taky baví? Všechny ty ctnostné paní a panny, které ohrnují nosy nad děvami lehkých mravů a samy se nechovají líp. :-) Jen to dělají pod záštitou manželství, nebo bohatství. To se v té spoustě vražd a mrtvol dokonce i usměju.
Páni, já u toho ani nedutala, jak to bylo napínavý. Poslouchala jsem jako četbu na pokračování na Dvojce. Nečekaný konec a pěkně překvapivý. A mimochodem skvěle načteno.
Moje druhá knížka od téhle vychvalované spisovatelky a já stále nějak nevím, co si mám myslet. Zase jsem tak trochu zklamaná. Svým způsobem sice pěkná detektivka, ale jakoby tam něco chybělo a dost věcí bylo nevyřešeno. A pak, jedno zamyšlení a Kadeřník s kterým se tak trápili je odhalen. A hotovo konec.
Nemůžu srovnávat s prvním dílem. Jako vždy jsem zase trefila uprostřed série. :-) Ale tenhle díl se mi líbil.
Docela pěkný příběhy, tak trochu pohádky pro dospěláky. Jako relax fajn. Dokonce se mi líbilo i jak to bylo napsané.
Myslíte si, že už se blíží rozuzlení celého toho napínání a pak to je zase úplně jinak. A když už máte pocit, že znáte pachatele, je to omyl. Nevíte vůbec nic, protože konec vás docela šokuje. A to tenhle pan spisovatel fakt umí.
Já si toho mýho miláčka Reachera zase užila. I když sám vyřídit takovou mafii jde fakt jen v knížce. Ale představa je to skvělá. Mrtvých tam bylo tentokrát hodně a líto mi jich rozhodně nebylo. Mafiány ráda nemam. Jen se ještě přiznám, že ty první příběhy s Reachrem se mi líbily víc. Ale vymýšlet stále něco nového není určitě lehké a ještě se zavděčit nám čtenářům. Přesto fajn počtení.
Tentokrát jsem nečetla sama, ale poslouchala audioknihu. Líbilo se mi to i načtené to bylo skvěle. Neměla ten svůj život jednoduchý s takovou úchylnou rodinou.
Pěkný romantický příběh v kterém se prolíná současnost s minulostí. A to já ráda. A druhé šance se mají dávat né? :-)
Proč jsou vždycky hezký příběhy smutný? I když konec to trochu napravil. :-)
Odložená spravedlnost
Bez lítosti
Bezstarostné cesty
Duše mrtvých nemluví
Zrovna jsem dočetla další super díl. Napínavý jak kšandy a při čtení mě jímala hrůza. Tentokrát bylo těch vražd fakt hodně.
Moje první od autora a asi i první western který jsem četla. Vždy jsem je spíš zkoukla v telce a ty jsem milovala. Pistolníky hrdiny s koltem nízko u pasu,co uměli bleskově tasit. Přijeli vyčistili město od padouchů a zas odjeli dál. Tady jsem si poprvé dokázala uvědomit, ten jejich nelehký život.Bez nich si nikdo neporadil a pak je nikdo nechtěl. Moc se mi tenhle příběh líbil a určitě si od autora vyhledám další jeho dílo.
Mě se to líbilo. Taková správná pohodovka i konec byl podle mýho gusta. :-)
Díky téhle knížce jsem si doplnila svoje velké mezery. O životě a práci hornických rodin v té době jsem věděla pramálo. Skvělé a myslím i poučné čtení.
Tak jsem si zase vychutnala moje oblíbené agenty FBI. Příběh agenta Liama a hackerky Allison se mi líbil. I když mě někdy Allison štvala,jak se nechávala využívat tetou a strýcem.:-)
Poslední díl a opět super.Takové zakončení celé série se mi líbilo. Všechny díly jsem zvládla za necelý týden. Takže za mě skvělé čtení.
Tenhle díl se mi zdál trochu slabší,ale i tak pěkný pokračování.