hnilda3 hnilda3 komentáře u knih

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Kniha mě velmi zaujala. Sice vypadá, že má hodně stránek, ale vzhledem k tomu, jak jsou řešené kapitoly (kdy některé kapitoly měly jednu větu :-) ) byla vlastně docela kratičká. Byla však psaná opravdu zajímavě, jen ten konec mi přišel, že měl až moc rychlý spád.

05.01.2018 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Kniha byla skvělá, i když pro mě trochu boj se čtením. Mám totiž blbou paměť na jména a na postavy a pořád se mi pletlo, kdo je kdo :-) Avšak zápletka skvělá, psané to byl o velmi zajímavě, chvílemi i humorné, pak zase dramatické. Skvěle popsané životy tří žen i ostatních v knize.

23.10.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Příběh byl zajímavý, propletený, ale konec mi přišel až moc..

28.09.2017 4 z 5

Dny krve a hvězdného třpytu Dny krve a hvězdného třpytu Laini Taylor

První díl se mi líbil trochu víc, u tohoto mi déle trvalo, než jsem se začetla. Ale druhá půlka už se mi četla zase skvělé.

24.09.2017 5 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Skvělé! Stejně jako předchozí díly. Byla jsem moc zvědavá, jak celá série skončí :-)

09.09.2017 5 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

Kniha se mi moc líbila. Asi bych si ji sama nikdy nekoupila, ale vyhrála jsem ji v soutěži, takže jsem si ji pak přečetla. A bylo to něco nového, nevěděla jsem tolik, co čekat, autorku jsem neznala. Ale bylo to skvěla napsané a příběh měl i hloubku.

19.06.2017 5 z 5

Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

Tak tahle se Sparksovi opravdu povedla! Už prologem mě kniha naprosto dostala, protože jsem byla zvědavá, o co ve knize půjde. Rozhodně to není klasická romantika "potkali se, zamilovali se, žili spolu šťastně až do smrti" :-D Zaujala mě i ta kriminální zápletka, díky které byla kniha velmi napínavá a která vás donutila číst dál a dál.

11.05.2017 5 z 5

Krysař Krysař Viktor Dyk

moc pěkná kniha, dobře se čte a zanechá to v člověku hodně věcí na přemýšlení..

30.04.2017 5 z 5

Prach Prach Hugh Howey

Celá série byla skvělá, netušila jsem, jak to může dopadnout a nebudu tady psát spoilery, ale i třetí díl mě zaujal a autor je podle mě opravdu skvělý!

29.04.2017 5 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Nevím, co jiného napsat, než prosté Wow... Kniha se mi moc líbila, a jako skoro u každé knihy jsme si zase poplakala :D

24.03.2017 5 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Za mě to bylo teda šíleně nereálné a až moc náhod, ale hrozně mě to bavilo :-)

15.11.2024 5 z 5

Rodičovština -  Jak mluvíme s dětmi a jak s nimi mluvit lépe Rodičovština - Jak mluvíme s dětmi a jak s nimi mluvit lépe Jennifer Lehr

Skvělá kniha, u které se člověk hodněkrát "chytne za hlavu" a řekne si, že je to vlastně úplně logické, ale přesto to dělá "špatně". Myslím, že by ti knihu, nebo aspoň některé kapitoly, měl přečíst povinně každý.

22.08.2024 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Kniha se četla skoro sama, občas mě mrazilo z toho, jak je život nespravedlivý a co vše může člověk prožít během pár let života.

08.08.2024 5 z 5

Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Naprosto skvělé! Hlavně od druhé třetiny se to parádně rozjelo a párkrát mě děj fakt překvapil.

05.09.2023 5 z 5

Přání Přání Nicholas Sparks

Bylo to sice velmi předvídatelné, ale knihu jsem si moc užila, prostě klasický Sparks, u kterého si člověk hezky popláče :).

23.06.2023 5 z 5

Moře rzi Moře rzi C. Robert Cargill

Trvalo mi to hrozně dlouho. Bylo to sice zajímavé, ale nějak se mi nedařilo se začíst a vůbec jsem neměla takovou tu potřebu číst dál a dál.

28.05.2023 4 z 5

Matčino vyznání Matčino vyznání Kelly Rimmer

Velmi čtivé, zajímavé téma a překvapivý konec.

14.03.2023 5 z 5

Mlčící fontány Mlčící fontány Ruta Sepetys

Další skvělá kniha od autorky.

03.02.2023 5 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Četla jsem po několikáté, tentokrát v originále. Vždy mě to dojme :-).

21.01.2023

Dítě na nástupišti Dítě na nástupišti Gill Thompson

Trvalo mi déle se začíst, ale psané to bylo hezky.

03.08.2022 4 z 5