Honey19

Krásně zpracovaná kniha pro všechny fanoušky čtyřlístku. Součástí knihy jsou pohlednice, velký plakát a dva sešitky čtyřlístku.
Pro mne to byl návrat do dětství.

Oddychovka. Čte se dobře, ale celkové vystavění příběhů mne nebavilo. Chabý děj.

V knize je popisován obdivuhodný výkon Scotta, který chtěl vytvořit rekord v běhu Appalačskou stezkou. Já jsem celkově asi čekala víc cestopis (ačkoliv to nebylo nikde avizováno). Kniha popisuje pocity Scotta a jeho ženy při zdolávání stezky. Ke konci už jsem měla pocit, že tato cesta pro něho a jeho ženu byla velké trápení, nutilo mne to neustále přemýšlet, zda ten rekord stojí za ta trápení a zdravotní komplikace. Chápu, že bez sebezapření by nebyl tam kam se dostal. Jeho výkony jsou obdivuhodné.

Ze začátku mne kniha neskutečně bavila, postupem času mne ale nadšení opouštělo, líčení evropských galerií a pojednání o umění mne ke konci nudilo a přeskakovala jsem, ke konci už mi kniha přišla rozvleklá, za mne to mohlo mít trošku rychlejší spád. Celkově bych konec zhodnotila jedním slovem: zvláštní. Přesto je kniha psána čtivě, některé pasáže mne vyloženě bavily, některé vůbec.

Tohle mne prostě hrozně bavilo. Peter je zábavný a to že se děje těchto knih odehrávají v Londýně i na místech na kterých jsem byla je super.

Velice zajímavá kniha o ultramaratonu a celkově o životní cestě autora. Bavily mne i recepty.

3 a půl hvězdy. Předchozí díly byly lepší, tento přišel přiliš rozvláčný, ale pořád je to dobrá detektivka.

Měla jsem od knihy velké očekávání. Bohužel kniha se mi moc nelíbila. První polovina se četla dobře, v očekávání rozvinutí příběhu. Poté mě ale kniha zcela přestala bavit, příběh se mi nelíbil. S podobným tématem doporučuji knihu: Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů.

Autorka píše velmi čtivě a vtipně. Já jsem ale po prvním díle čekala, že bude více psát o životě v Anglii, tato kniha se zaměřila více na školství a autorčiny zkušenosti. První díl se mi líbil více.

Oddychová knížka, která se čte sama. Směle konkuruje Kavárně v Kodani od stejné autorky. Těším se na další autorčin počin.

Druhá kniha od tohoto autora a opět mne moc nezaujala. Téma hledání vltavínů je zajímavé, ale příběh mne neoslovil.

Tesila jsem se napínavou detektivku a ze zdejsiho hodnoceni to vypadalo nadejne. Tahle kniha pro me ale nebyla dobrou volbou. Hlavni hrdina byl krajne nesympaticky a zapletka chaba. Navic hlavni pribeh doplnovala druha linie pribehu z minulosti, ktera me absolutne nebavila cist, od pulku knihy jsem tyto pasaze zamerne preskakovala. Rozreseni a konec pribehu byly pro mne zklamanim.

Zajímavá kniha o životě nejdéle vládnoucí panovnice. Se stejnou tématikou jsem četla ještě knihu Alžběta II.: Život moderní panovnice, která byla lepší.

Moc zajímavá kniha, ve které jsem našla odpovědi na mnoho otázek.
Jediné mínus se váže k mapám - vzhledem k tomu, že se kniha zabývá geografií uvítala bych více propracované a hlavně barevné mapy.

Tak tohle mě moc nebavilo. Do knihy jsem se nemohla vůbec začíst, několikrát jsem knihu odložila. Zlom přišel cca v polovině knihy, kdy se začne něco dít, pak už má kniha docela i spád. Knize nesmím upřít rozpracovanost postav, ale celkově jsem čekala mnohem víc. Autorův styl psaní mne neoslovil.

Hezky napsaný cestopis. Kniha mě moc bavila číst, záviděla jsem autorovi dobrodružnou povahu a vynalézavost.

Měla jsem od knihy na základě zdejších hodnocení velká očekávání a bohužel mě zklamala. Příběh by to byl zajímavý, ale přišel mi nepropracovaný a plochý. Téma má podle mého názoru velký potenciál, který bohužel nenaplnila.

Čtivě napsané zážitky z cestování. Kniha se četla sama.

Po tolika pochvalných recenzích jsem asi čekala víc. Kniha není špatná, přečteno za 4 dny, ale v podstatě nemám z knihy žádný pocit.