Hope80

Jak píšu u nejlepších knih,super,bomba, speciál. Jak tu bylo řečeno kdo má rád Za zavřenými dveřmi nebo Poslední paní Parrishova tak tohle je další super kniha. Přečteno za 24hodin,nešlo odtrhnout,napínavé hned od prvních stránek,kniha co vás vtáhne hned do děje a musíte číst a číst...

Opět jako vždy, bomba! Každý díl je prostě super. Vždy se těším na další a další, knihy si užívám, nikam nespěchám, protože čtení této série je prostě něco, takže si užiju každou stránku. Už teď se těším na další díl a doufám, že jich bude ještě několik, nevím co budu dělat až příběhy s Kim a jejím týmem skončí. Je to krásná cesta celou sérií. Člověku u řádek ukápne slza a zároveň se i zasměje. Každý díl má svoje.

První část byla pro mě zmatená a myslela jsem, že snad zešílím taky :) druhá už objasnila to co jsem nechápala a myslela, že je to jen zmatený příběh...začíná vycházet na povrch skutečnost. Třetí část už byl sešup, jen jsem nepochopila rozhodnutí hlavní postavy, ale tak se prostě rozhodla...Kniha nebyla špatná, byla to tedy jízda!

Super knížka, super čtení, napínavé celou dobu,ke konci knížky mi bylo smutno, že něco nedopadlo tak jak jsem se celou dobu modlila,aby dopadlo....

Super skvělá detektivka/thriller/krimi. Tento šálek čaje mám ráda. Kate i Mazur mi přirostli hned k srdci a těším se na pokračování. Napínavý příběh, který se četl sám.

Váhala jsem jestli dát 3 nebo 4*, ale pro mě už to bylo trochu drsnější čtení.

Knížka je jiný žánr než běžně čtu,ale musím říct,že mě dostala. Jediné je pravda,že když se zabrala do přírody a živočichů občas jsem nějakou větu přeskočila,ale to možná spíš kvůli zvědavosti a napětí jak to celé dál bude pokračovat a na konci jsem litovala,že jsem knihu dočetla a víc neuzila,takže si knihu určitě přečtu za čas znovu. Postava Skokana, Mabel a Toma mi přerostla k srdci, nakonec i Tate.

Super geniální detektivka-krimi-thriller. Pokud vím, měl by být ještě čtvrtý díl, takže se budu těšit. Roberta jsem si hrozně oblíbila, i jeho tým. I tento díl byl napínavý od prvních stránek, děj mě okamžitě vtáhl a nemohla jsem přestat číst. Člověk byl stále v napětí a byly pasáže kdy jsem měla i slzy v očích. Jediné mínus, že jsem se trošku ztrácela občas ve jménem, ale jinak skvělé čtení, někdy na mě drsnější, ale opravdu vážně dobrý díl a série.

Super, vážně skvělá knížka. První díl se mi velice líbil a dvojka mě též nezklamala, už se třesu na třetí, který začnu hned číst. Příběh se četl skvěle, od začátku až do konce a Roberta jsem si oblíbila. Typ sérií u kterých bych si přála další a další díly.

Knihu co obsahuje povídky jsem četla poprvé. Některé povídky byly dobré, některé byly slabší. Líbila se mi předmluva(jak spisovatelka použila osobní stránku) a zároveň i každý úvod. Byly v nich zajímavé poznatky ze života, nad kterými se člověk zamyslel.

(SPOILER) Super,jako první díl přečteno na jeden zátah. Napínavé od prvních stránek. Těším na další díl, člověk prožívá děj s každou postavou. Pro někoho to může být slabý horor,pro mě dobré čtení i když jinak čtu krimi,detektivky. Škoda Helgy..

10* jako vždy geniální, nemůžu na tuhle sérii najít správné slova. Přála bych si, aby tahle série nikdy neskončila, kdyby Angela měla pořád další a další nápady. Miluju Kim a její tým, v těchto příbězích je vše, super děj, napětí, vtipy a občas se objeví i slzy v očích. Hlavní postavy se vyvíjejí a všechny je má člověk prostě rád. Někdo z minulosti tam stále chybí a doufám, že nebude chybět do budoucna někdo další. Tenhle tým je prostě super....................... jen Dawson prostě chybí...

První díl se mi líbil, ale druhý byl velký pokles, nejlepší byl začátek a konec, většina knihy byla o ničem, nezáživná a nic se vlastně nedělo, celkem mě to po rozjezdu prvního dílu zklamalo. Postavy jsou sympatické, ale děj druhého dílu... slabý a skoro mě ani nebavil.

Sympatický Jack Logan a fajn celý tým. Slibně pro mě nová rozjetá série. Chystám na druhý díl.

Prvních 50-60 stran mi přišlo nezáživné, slabší, roztahane, pak děj byl napínavější,ale jak se píše nálezem boty se děj rozjíždí,tak to mi opravdu nepřišlo,kniha není špatná,ale měla jsem větší očekávání. Děj byl opravdu citlivý a kniha jinak nebyla podána špatně,druhá půlka knihy byla lepší,pořád jsem doufala... Každopádně poslední strany jsem s napětím čekala a stránky u konce jsem měla slzy v očích. Jak jsem psala citlivé, těžké a opravdu smutné téma...

Opravdu skvělá kniha. Miluju knížky co Vás vtáhnou hned od prvních stránek a po celou dobu jsou napínavé a když by jste nemuseli přerušovat čtení, četli by jste dokud je nedočtete. Trošku mě mrzí, že konec úplně nedopadl líp, ale to nic nemění, že kniha byla super!

Na začátku jsem si říkala,že to bude takový slabší nadpřirozený horor, ale pak to začalo být čím dál napínavější, zajímavější a strašidelné :) musím říct,že jsem hodně rychle změnila názor a teď musím ještě rychleji koupit druhý díl. Tento žánr často nekupuji, ale tahle kniha mě mile překvapila a těším až budu číst další díl.

Megan neměla nikdy toto rozhodnutí udělat. Přišla o celý svůj život. Konec byl... zvláštní.