Horalka5 komentáře u knih
Za mě asi nejslabší autorčina kniha. Začátek byl celkem nadějný, ale místy jsem se musela do čtení až nutit a ani ten konec mě nijak neuchvátil.
Kniha měla skvělou atmosféru, duchařský příběh se mi také líbil, ale ta hlavní postava... Ježiš, jak já ji celou dobu nenáviděla! :)
Za mě velmi čtivé a autorka mě ani tentokrát nezklamala. :)
Do knihy jsem se díky napětí poměrně rychle začetla,četla jsem ji jedním dechem. Nezklamalo mě ani rozuzlení, proto jsem překvapená, že je kniha hůře hodnocená. Jediné, co bych knize vytkla, ale autorka za to nemůže, jsou chyby v textu, kterých nebylo pomálu...
Příběh začal slibně, ale později se ukázalo, že to není žádný zázrak. Kniha neurazí, ale děj mohl být víc propracovanější, víc strašidelnější, ale možná je to jen tím, že už mám něco načteno...
Autorka opět nezklamala. Kniha byla i tentokrát opravdu čtivá a já byla napnutá od začátku do konce, jak to dopadne :))
Ačkoliv se tato kniha zabývá opravdu těžkým a smutným tématem, přečetla jsem ji jedním dechem a přála hrdince hezký konec... Krásně napsaná kniha!
Musím říct, že Wolf mi ve druhém díle opravdu chyběl a nebylo to ono, ale v tomto posledním díle mi to autor celkem vynahradil. Sice jsem děj lehce předvídala (přeci jen to nebyl první thriller, který jsem četla), ale i tak mi autor na poslední chvíli lehce vyrazil dech a celou sérii hezky zakončil. Za mě nejlepší díl :))
Za mě asi nejlepší díl. Bylo to napínavé a nepředvídatelné a... No nic, žádné spoilery... :))
Kniha byla napsaná dobře, jen jsem měla trochu problém s jednou z hlavních postav, která mi byla celkem nesympatická, naopak klobouk dolů před postavou vraha! Skvělý motiv a hlavně obrovské překvapení! :)
Autorčina kniha pojednává o třech odlišných dospívajících dívkách, přičemž ani jedna z nich to nemá v životě lehké, které dohromady svede jedna internetová stránka... :)
Přiznávám, že zprvu mě kniha moc nenadchla, ale jak se příběh vyvíjel, začítala jsem se do knihy více a více, až mě kniha pohltila a knihu jsem odkládala s úsměvem na rtech.
Za mě bezkonkurenčně nejlépe napsaná kniha této autorky. Až do konce jsem netušila kdo je vrah, podezřívala jsem snad už i sousedovic psa! :)) Za mě super!!
Nejdříve jsem se do knihy nemohla nějak začíst, ale byla jsem příjemně odměněna za to, že jsem to nevzdala. Myslela jsem si, že je děj celkem předvídatelný, ale neustále jsem zjišťovala, že mé domněnky se ukázaly jako zcela chybné. A 5* dávám také za skvělý konec! :)
Za mě super pohodové vtipné čtení! :) C. D. Payne opět nezklamal!
Musím uznat, že první díl byl podstatně lepší. Chybí tomu náboj, ale kresba je stále krásná.
Děj občas pokulhává, místy je to až moc zamotané, ale i tak je to bezesporu zajímavé dílo a ta kresba? Za mě 5* :))
Někdy je dobré dívat se na svět jinýma očima, což se mi povedlo právě díky této knize. Na jednu stranu je to celkem těžké čtivo, protože je celkem těžké číst o týraní dětí, natož když se to týká autistických dětí, na tu druhou to autor napsal s nebývalou lehkostí - do knihy je hrozně lehké se začíst a sžívat se s pocity nejen hlavní hrdinky, ale právě i s postavami z jejího blízkého okolí. Doporučuji
Krásná kniha o tom, jak těžké je dospívání, když jste navíc nerdem, který je v online světě legendou a v reálném životě totální nulou! :)