Horalka5 komentáře u knih
Ale jooo :) Oddychové čtení, při kterém se pořádně zasmějete :)
Krásná kniha, u které jsem brečela jak malá holka :) Není to náročné čtení, ale pravdou je, že i tato kniha může pomoci nahlížet na život trochu jinak :)
Četla jsem jedním dechem a užívala si to napětí od začátku do konce. Jen mě zamrzelo zabásnutí Joony :))
Přiznám se, že knihu jsem si koupila kvůli masivní marketingové kampani. Neříkám, že kniha je úplně špatná, ale místy jsem se ztrácela. Některé věci mohly být více promyšlené. Možná i kvůli tomu mi přišlo, že děj občas nedává smysl a knihu chtěla odložit s tím, že ji nedočtu. Nakonec jsem vytrvala a překvapil mě příjemný zvrat, ačkoliv mírně předvídatelný.
Četla jsem jedním dechem! Líbí se mi ten atypicky styl psaní, opravdu jsem se do knihy začetla a nepustila ji, dokud jsem nedočetla "prolog".
Některé postřehy se mi líbily, u některých kapitol jsem měla pocit, že autor vaří z vody (hlavně, aby to rozmázl na x stránek), ale jinak byla kniha celkem čtivá a líbila se mi.
Pro mě tato kniha zklamáním nebyla, ačkoliv ano, místy byla značně předvídatelná. I tak jsem se ale ponořila do děje a s napětím knihu přelouskala za pár dní.
Pěkná čtivá kniha, bohužel mě zklamal konec, který neměl žádné vyvrcholení.