hrdinka.j komentáře u knih
Vrátil jsem se nadšený z dovolený v Krušných horách a pustil do knihy krušnohorského autora. A musím říct, pěkně se to četlo a líbilo se mi to, i když je to mimo můj čtenářský záběr. Autora doporučuji a pustím si i do jeho nové knihy.
Od knihy jsem nic nečekal, ale byl to skvěle napsaný thriller, který nešel odložit.
Autora si řadím mezi oblíbené a jdu na další knížku napsanou v tandemu s U. Poznanski.
Tak nějak nevím, co si o knize myslet.
Nebyla špatná, ale ani žádná pecka. Možná jsem jen měl velká očekávání, anebo jí něco chybělo. Nevím. Nechávám mezi 3,5 až 4 hvězdami.
Knihu jsem si precetl po shlednuti serie Hojer na Voyu, a pred panem Markovicem smekam.
Az tady je videt, jake zkratky pouzivaji autori detektivek a krimi filmu.
Líbil se mi autorčin styl. Píše hezky a čtivě.
Všechny její knihy doporučuju.
Autora mám rád a toto bylo sice jiné, než jeho série s HH nebo standalones, ale bylo to stejně dobré. Autor psát umí a poutavě odvypráví příběh v jakémkoliv žánru. A to Bravurně.
Tato série je skvělá a absolutně mě baví.
Tento díl byl sice o něco slabší než ty předchozí, ale i tak je to nadprůměrné, rychle odsýpající čtení, plné děje a dialogů. Doporučuji a jdu na další díl autorky.
Další kniha ve skvělé sérii a opět pecka. Sice si za chvíli nebudu pamatovat, o čem to bylo, ale četlo se to samo.
Další hezká kniha od českého autora.
Autentický příběh vražedkyně Hepnarové. Smekám před autorem. Rešerše musely dát praci, příběh je odvyprávěný moc zajímavě.
Oddechovka, co se skvěle četla. Zasmál jsem se, pobavil, vypnul hlavu.
Knihy Patrika Hartla jsou k tomu jako dělané.
Skvělý to bylo. Byla to de facto odborná publikace, nikoliv fikce autora, přímo psaná odborníky. Proto tomu odpovídal i odborný styl, místy trochu těžší na pozornost, ale zajímavé to bylo a stálo za přečtení.
True crime poutavě napsané. Parádní čtení.
Tak toto bylo skvělé.
Pokud jste fanoušci řízných detektivek ve stylu Angely Marson, Patricie Gibney, Roberta Bryndzy či Lisy Regan, při čtení této série budete vrnět blahem a od knihy se neodtrhnete, než ji nedočtete.
Tento díl byl ještě lepší než první a já mám už teď rozečtenou další knihu autorky. Přečtení doporučuji všem, bude se vám to zaručeně líbit.
Druhy díl v sérii ještě lepší, než první.
Doporučuji všechny knihy autora.
Po knize jsem sice sahl omylem v domnení, ze jde o dalsi knihu jmenovce Zaleskeho, ale byl jsem mile prekvapen. Hororove povidky byly fajn :)