Hvězdinka komentáře u knih
Zajímavý příběh jednoho manželství, ve kterém je vše úplně jinak než se zdá. Čtivé, napínavé, jiné.
Typický Fitzek, i když zde poněkud drsnější než obvykle. Skvělé čtení.
Velmi inteligentní thriller. Začátek pomalejší, rušily mě vysvětlivky pod čarou. Ale pak to frčelo, úžasně propletené. Pachatele mi bylo snad i líto... Závěr připraven pro pokračování.
Velmi čtivé a propracované, na rozdíl od Pronásledované. Stále se něco dělo v různých časových rovinách a z pohledu různých osob. Hvězdičku ubírám za závěr, takový typický americký happyend. Ach ty geny...
Silné emocionální čtení. Přečteno za den, neuvěřitelně čtivé. Je to sonda do psychiky matky napříč generacemi, je to o mateřském citu, kterého nebylo dost teď, dříve a ještě dříve. Depresivní kniha, slzy jsem měla občas v očích a hrozně jsem Blythe fandila...
Ztráta času. Slibný začátek, a to je vše. Děsně se to vleklo, v podstatě to nic nevysvětlilo a po dočtení jste jako na začátku, nevíte v podstatě nic.
Autor je vždy originální, jeho knihy jsou velmi čtivé a plné zvratů. I tady tomu tak bylo, ale místy mi to přišlo rozvleklé. Obsahem je kniha takovou předělávkou RUR. Doporučuji.
Za mě průměrný thriller. 1/4 knihy čtete to, co je v anotaci, pak se to trochu rozjede. V podstatě příběh o tom, že nevíte, kdo je větší šílenec. A tečku tomu udělá americký happyend.
Dokonalá manželka, dokonalý thriller. Nic podobného jsem nečetla, velmi originální, neboť hlavním hrdinou je robot.
Pro mě úžasné. Skvěle napsané, skvělý styl, skvělé hledání pravdy kdo je kdo a skvělý závěr, který je typický autorův - nic není, jak se zdá.... Doporučuji.
Ale ne... Thriller? Vůbec ne. Esej o životě a smrti.....
Co jsme schopni udělat pro záchranu vlastních dětí? Originální, extrémně čtivé. Konec takový typicky americký, ale jinak určitě doporučuji.
Souhlasím s většinou komentářů. Kniha je čtivá, ale ten konec... Jako kdyby chyběly dvě stránky. Možná si to čtenář nezasloužil, ale možná jen autor nechal velký prostor pro čtenářovu představivost.
"Já nikdy nechtěla nic jiného než je milovat a před vším je ochraňovat. "
O tom kniha je, o člověku, který miloval a chránil příliš. Kniha se táhla, může působit zmateně, závěr lepší.
Čtivý příběh na jedno odpoledne. Emotivní případ mladého obhájce, případ, který si žádný rodič nepřeje zažít.
Tak toto ne. Táhlo se to, myslela jsem, že jsem v kategorii YA, a kdybych byla pozornější, tak bych se pak tak nedivila. Strašně povrchní, pokus o thriller, který nevyšel dobře.
O síle fámy, která má katastrofální následky. Ale celkově mě kniha vůbec nezaujala, ztráta času.
Vleklé, nepřekvapující, v podstatě od začátku víte, jak to dopadne a opravdu se nemýlíte.
Mně to přišlo hoooodně překombinované. Tolik náhod a propojení... Začátek pomalejší, pak to tempo nabralo. Hodně zamotané, kdo je kdo, až do samého závěru. Možná to už v závěru ani nevěděla samotná autorka knihy.