Hvězdinka komentáře u knih
Děsně se to vleklo, půl knihy pryč a stále se nic nedělo. Rozhodně to není thriller, ale taková letní rodinná oddechovka okořeněná kapkou napětí.
Ale ano, dám pět hvězdiček. Za originalitu si to kniha zaslouží. Příběh je to zvláštní, depresivní, dojemný, jde do hloubky psychiky člověka. Nic zde není takové, jak to na první pohled vypadá a až na konci se dozvíte, kdo potřeboval útočiště. Doporučuji.
Prvnímu dílu jsem dala tři hvězdičky, tady ještě jednu ubírám. Mně tato série vůbec nepřirostla k srdci. Opět jsem se nutila do čtení, bylo tu hodně postav. Jediné co doporučuji, je číst ve správném pořadí, rozhodně nezačínejte tímto dílem. Zklamání.....
Rozhodně čtivé, závěr ale dost překombinovaný. Takováto 'náhoda' je těžko uvěřitelná, ale je to jen příběh na papíře, tam se může stát cokoliv. Ledové sestry se mi líbily více.
Přečteno za jeden deštivý den, tak moc je to čtivé a dějově to vůbec nebylo špatné. Je to příběh o mateřství, o posedlosti mateřstvím. Doporučuji.
Celkem čtivý příběh o ženě, která bojuje s nejednou závislostí a vlastně je tam těch závislých a podivných jedinců více.
Smutný rodinný příběh táhnoucí se přes tři generace. Místy zdlouhavé, hlavně pomalý rozjezd. Určitě to není thriller, ale četlo se to celkově dobře.
Průměrná detektivka, neurazilo, nenadchlo. Do čtení jsem se nutila, hlavní hrdinka mi nepřirostla k srdci.
Neurazilo, nenadchlo. O těžkém dětství, dospívání a o tom, jak tato tíha ovlivní život v dospělosti.
Čtivé, předvídatelné, happyendové. Celou dobu jsem čekala nějakou pecku, kvůli které dotyční lžou, nedočkala jsem se. Jednoduše shrnuto, neurazilo, nenadchlo.
Předchozí dva díly se mi líbily více. Tady mi nesedla jak zápletka, tak otevřený konec.
Tak tu sedím po dočtení knihy s otevřenou pusou. Fitzek opět nezklamal, šokoval, předvedl špičkový thriller, po kterém následuje nekonečný potlesk. Bravo! Kdo je vlastně, kdo - o tom je tato kniha.
Přes 400 stran hledání pravdy, zbytečně zdlouhavé, stále dokola. Neurazilo, nenadchlo.
Zhruba do 150. strany nuda, pak zvrat a z pomalu jedoucího vláčku se stává nezastavitelný rychlík. Konec trochu otevřený. Doporučuji.
Za mě průměrné. Slibný začátek, pak se vše hrozně táhlo a opakovalo v rytmu, zda je šílená dcera nebo její matka. Konec pak takový zrychlený, useknutý. Čekala jsem víc.
Pomalejší rozjezd, od poloviny čtivé. Všechny postavy dosti narušené, název sedí. Celkový dojem není špatný, čtení jsem si užila.
Čtivé, polygamií okořeněné, ale nic není tak, jak to na první pohled vypadá. Vlastně jsou zde tak trochu šílení všichni zúčastnění, ale kdo víc? Konec není překvapující, vadila mi vulgární slova, ale celkově jsem si čtení užila.
Pomalý rozjezd, celou dobu jsem si říkala, že je to průměrná detektivka, tak na tři hvězdičky. Až překvapivý konec to vytáhl na čtvrtou hvězdu. A určitě se knize nedá upřít čtivost, 460 stran uteklo velmi rychle.
Takových knih jsou mraky, nesdílím nadšení. Předvídatelné, nudné.